🔥İndirim Nays ile Steam'de %30 İade (max 100₺) [MAYIS]

Bu Nays'da hesap doğrulatmada sorun yaşayan tek ben miyim? Kimliği okutunca sürekli şuanda işleminizi gerçekleştiremiyoruz hatası veriyor. Müşteri temsilcisine bağlanıyorum ışık yansıyordur vs. gibi saçma şeylerle yapacağımız bir şey yok diyip kapatıyor.

Bende harcama yaptım ama sms vs gelmedi kampanyaya katılmak için ekstra bir şey mi yapmak gerekiyordu 292 lira bakiye yükledim

Bende harcama yaptım ama sms vs gelmedi kampanyaya katılmak için ekstra bir şey mi yapmak gerekiyordu 292 lira bakiye yükledim
Kampanya şartları linkinde yazan koşulları sağlıyorsan katılmış olmalısın. Evet ise, müşteri hizmetleri ile bi görüş.

Eklenti güvenli mi?
Eklenti hakkında şöyle bir yorum var:
"bu uygulamayı yükledikten sonra steamdaki bütün öğelerim satıldı benden habersiz hesabıma erişip herşeyi satıp gelen parayıda 30 kuruluk şeylere 30 tl verip bitirmişler anlamadığım tek şey steam guard olduğu halde nasıl hesabıma eriştikleri"

Bu Nays'da hesap doğrulatmada sorun yaşayan tek ben miyim? Kimliği okutunca sürekli şuanda işleminizi gerçekleştiremiyoruz hatası veriyor. Müşteri temsilcisine bağlanıyorum ışık yansıyordur vs. gibi saçma şeylerle yapacağımız bir şey yok diyip kapatıyor.
hocam kendi içerisinde bazen güncelleme oluyor ben şifremi doğru yazsam bile kart okuma tarafına yönlendirdi saki yanlışmış gibi 2 defa yaşadım sadece bende mi oluyor bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar bir kaç gündür projet zomboid ilgimi çekti bazı oyun satan diğer sitelerde foxngame gibi orada baya ucuz önerir misiniz yoksa bunu deneyerek almak dah mı mantıklı

Eklenti güvenli mi?
Eklenti hakkında şöyle bir yorum var:
"bu uygulamayı yükledikten sonra steamdaki bütün öğelerim satıldı benden habersiz hesabıma erişip herşeyi satıp gelen parayıda 30 kuruluk şeylere 30 tl verip bitirmişler anlamadığım tek şey steam guard olduğu halde nasıl hesabıma eriştikleri"
Eklenti şart değil zaten. Kendiniz de yapabilirsiniz bu videodaki şekilde.

Eklenti güvenli mi? Eklenti hakkında şöyle bir yorum var:
Sallamış yada bu olaya başka bir şey sebep olmuş, kendi zaafiyetinin suçunu buna atıyor. Uzantı tamamen açık kaynak:

Eski Steam gurmeleri hatırlayacaktır, bundan yakalaşık 13 sene önce Enhanced Steam adlı uzantı çıktı. Uzun süre geliştirildi, 2019 civarı geliştirmesi durduruldu ve ekip projeyi sonlandırdı. Açık kaynak olduğu için, IsThereAnyDeal sitesini işleten aynı kişiler bir fork açarak devraldı ve uzantının adını Augmented Steam yaparak geliştirmeye devam etti. O günden beri adı bu olarak devam ediyor.

Süreci en başından beri takip ediyor ve kullanıyorum. Güvensiz olsa zaten şöyle bir hesapta kullanmazdım:

1777640491699.webp

Sallamış yada bu olaya başka bir şey sebep olmuş, kendi zaafiyetinin suçunu buna atıyor. Uzantı tamamen açık kaynak:

Eski Steam gurmeleri hatırlayacaktır, bundan yakalaşık 13 sene önce Enhanced Steam adlı uzantı çıktı. Uzun süre geliştirildi, 2019 civarı geliştirmesi durduruldu ve ekip projeyi sonlandırdı. Açık kaynak olduğu için, IsThereAnyDeal sitesini işleten aynı kişiler bir fork açarak devraldı ve uzantının adını Augmented Steam yaparak geliştirmeye devam etti. O günden beri adı bu olarak devam ediyor. Süreci en başından beri takip ediyor ve kullanıyorum. Güvensiz olsa şöyle bir hesapta kullanmazdım:

Alıntıyı görüntüle
Maşallah kral 11k oyunda neymiş

Maşallah kral 11k oyunda neymiş
Banlanan ve özellikleri kısıtlanan oyunları da dahil edersek aslında 12k üzerinde. Bir dönem key trade, farming ve pazar işlerinde çok aktif idim, bu taraftan gelen bakiyeyi genelde Steam'e bastım. TL'nin gidişi ile 2023'ten sonra bu işleri bıraktığım halde kütüphane böyle oldu işte. Koleksiyonerlik hastalığı.

Bu alttaki tabloyu da bahsi geçen uzantı sayesinde görebiliyorum;
https://store.steampowered.com/account/licenses/ sayfanın yüklenmesini bekleyin, istatistik kısmı yukarıda çıkacaktır.

1777640948434.webp

Banlanan ve özellikleri kısıtlanan oyunları da dahil edersek aslında 12k üzerinde. Bir dönem key trade, farming ve pazar işlerinde çok aktif idim, bu taraftan gelen bakiyeyi genelde Steam'e bastım. TL'nin gidişi ile 2023'ten sonra bu işleri bıraktığım halde kütüphane böyle oldu işte. Koleksiyonerlik hastalığı.

Bu alttaki tabloyu da bahsi geçen uzantı sayesinde görebiliyorum;
https://store.steampowered.com/account/licenses/ sayfanın yüklenmesini bekleyin, istatistik kısmı yukarıda çıkacaktır.

Alıntıyı görüntüle
GabeN'de bu kadar oyun yoktur brom, yavaş la kaç tane alıyon?

Mayıs ayında da devam ediyor.

(başka şeyler de var, diğer kampanyalar için)

Aslında bu bir süredir vardı, hem şimdi hem de yenilenirse Cuma (yeni aya girince) yapabilirsiniz. Maximum oranda yararlanmak için ~333₺ harcama yapmamız lazım. Bunu da Steam'e 7 dolar yükleyerek yapabiliriz. 7 dolar harcamada yaklaşık 335₺ kesiyor ve kampanyaya katılmış oluyoruz. Hediye paramız 3 iş günü içinde yatıyor. Ayrıca, 250₺ ve üzeri harcadığımız için Şimdi Kazan ile sürpriz bir bakiye kazanıyoruz. (genelde 15-25₺ falan)

Alıntıyı görüntüle

"iyi de Steam'e 5 yada 10 dolar yatırılabiliyor, 7 dolar olmuyor" diyecekler için:
  1. Tarayıcınıza Augmented Steam eklentisini kurun.
  2. Steam'de bakiye yükleme kısmından, boş kutuya 7 dolar yazın.
Augmented Steam pek çok özellik barındıran güzel bir uzantıdır. Yıllardır kullanırım. Mutlaka inceleyin.

Alıntıyı görüntüle
Ben bayadir kullaniyorum. Çok iyi kampanyalari var. Fakat yanlış hatırlamıyorsam steamdeki cashbackler nays box a geliyor. Yani nakit kullanamıyorsun ama mesela herhangi bir harcama yaparken direkt oradan çekiyor.

Geri