Yardım Görünüsünü Beğendiğiniz Akvaryum Kasa Önerisi ?

O11 veya dynamic mini v2 düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama bu kadada güzel kararsızlık basıyor kasa konusında ruhum daralıyor seçerken a
Şu msi kasa çok çirkin bence v100r varken nasıl satiyor anlamıyorum

Şu msi kasa çok çirkin bence v100r varken nasıl satiyor anlamıyorum
Kral kasa güzel bu arada hepsi anı trendi takip ediyor hepsi benzer kasalar c500 le v100 çok benziyor mesela çöp çekmeye gerek yok

Enermax Platimax II 1200W olanı alıcam psu ya gerek yok vision o11 le dynamic mini v2 arasında kaldım diyebilirim açıkçası

Aslında benimde aklımda bu vardı tower 600 ler aklımı çeldi ikinci elde y70 ler felanda bu bütçelere satılıyor bakıyorum Zotac AMp 5070Ti ın bir sorunu yoksa çekicem çekmeyi düşünüyorum en azından

H6 ve h9 u çok övüyorlar asiahorse veya Thermalright fanlarla kombinliyesim var böyle birşeyi sadece tek sorunum acaba yeni işlemcilerde soket değişir mi soğutucu block değişir mi acaba
https://forum.donanimarsivi.com/kon...c-mini-v2-flow-black-bundle-8-939-tl.1224703/ Şuna bi bakarmısın hocam belki ilgini çeker.

Kral kasa güzel bu arada hepsi anı trendi takip ediyor hepsi benzer kasalar c500 le v100 çok benziyor mesela çöp çekmeye gerek yok
Kasa tamamen kişisel bir şey beğenmiyorum ben :D

7-8K bandına önerilerinize açığım akvaryum fanlı fansız fark etmez onları extra olarak alıcam zaten 360Mm sıvı soğutma desteği olsun birde göze hoş gelsin önerilerinizi bekliyorum.
Siyah ( 7 X ARGB DAHİLİ FAN )

Beyaz ( 7 X ARGB DAHİLİ FAN )

Siyah ( 7 X ARGB DAHİLİ FAN )

Beyaz ( 7 X ARGB DAHİLİ FAN )

Fanlı olması gereksiz hocam asiahorse fan alıcam zaten

Aldığım en kaliteli kasa
Kalitesine lafım yok o11 lerden devam edek biz

Gereksiz ya

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç