7-8K bandına önerilerinize açığım akvaryum fanlı fansız fark etmez onları extra olarak alıcam zaten 360Mm sıvı soğutma desteği olsun birde göze hoş gelsin önerilerinizi bekliyorum.
Enermax Platimax II 1200W olanı alıcam psu ya gerek yok vision o11 le dynamic mini v2 arasında kaldım diyebilirim açıkçası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aslında benimde aklımda bu vardı tower 600 ler aklımı çeldi ikinci elde y70 ler felanda bu bütçelere satılıyor bakıyorum Zotac AMp 5070Ti ın bir sorunu yoksa çekicem çekmeyi düşünüyorum en azından
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
H6 ve h9 u çok övüyorlar asiahorse veya Thermalright fanlarla kombinliyesim var böyle birşeyi sadece tek sorunum acaba yeni işlemcilerde soket değişir mi soğutucu block değişir mi acaba
7-8K bandına önerilerinize açığım akvaryum fanlı fansız fark etmez onları extra olarak alıcam zaten 360Mm sıvı soğutma desteği olsun birde göze hoş gelsin önerilerinizi bekliyorum.
Cooler Master Elite 600 E600-KGNN-S02 7x120mm ARGB Fan ATX Siyah Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasası fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Cooler Master Elite 600 E600-WGNN-S02 7x120mm ARGB Fan ATX Beyaz Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasası fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Cooler Master Elite 600 E600-KGNN-S02 7x120mm ARGB Fan ATX Siyah Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasası fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Cooler Master Elite 600 E600-WGNN-S02 7x120mm ARGB Fan ATX Beyaz Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasası fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla