Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,536
Yine dünyanın en iyi fiyat performans sistemini mi toplamaya çalışıyorsun kralolursa beni de etiketleyin
Yine dünyanın en iyi fiyat performans sistemini mi toplamaya çalışıyorsun kralolursa beni de etiketleyin
22den önce sepete ekleyip direkt satın alıyorlar hocam etiketlerim stokta yenileniyor çünkü gece içerisindeolursa beni de etiketleyin
İş bankası nerden 1000 tl veriyor hocamAlırım direkt ya krediye gerek yok 1000 lirada işbankası veriyor zaten
Neden geçmek istiyorsun işlemci kart kombinasyonu zaten iyi değiştirmen Sana maliyetten baska bır getirmez fps konusunda7800x3d den buna geçilir mi? 9070xt kartım var 15 bin bütçem var ya 7800x3d nin üstüne koyup 9800x3d alacağım yada 9070xtnin üstüne koyup 5070ti alacağım genelde fps oyunlari oynuyorum arada hikayeli
Hocam fazladan param kalıyordu değişiklik yapayım dedim de pek gerek yok givi duruyorNeden geçmek istiyorsun işlemci kart kombinasyonu zaten iyi değiştirmen Sana maliyetten baska bır getirmez fps konusunda
Geçen ay 15bine 1000 veriyordu bu ay 750 imişİş bankası nerden 1000 tl veriyor hocam
Gerek yok 9070xt ile 5070 ti zaten fps konusunda farkları yok işlemcinin değişiyorsa degiste karta gerek yok eğer render şu bu yapmıyorsanHocam fazladan param kalıyordu değişiklik yapayım dedim de pek gerek yok givi duruyor
Crimson Desert oyun fiyati kadar dusurecekler nerdeyse :0 Su an bir oyun kampanyasi yok galiba?Gaming gecesi 19 küsür bir şey olacak sanırım
Yok kampanya şuanCrimson Desert oyun fiyati kadar dusurecekler nerdeyse :0 Su an bir oyun kampanyasi yok galiba?
zor mu sence hocam olabilirmi 18 kolursa beni de etiketleyin