ghost yapıştır geç baya gğzel olmuş phantom yine ortalama kalıyor ghosta göredostlar merhaba kuronomi 2 seti geldi valorantta benim hesabımdada ghost ve phantom eksik 2 sinden birini alıcam ama kararsız kaldım sizce hangisi alıp digeri için farklı bir desen beklemem lazım
Bence iki skin de çok leş tip olarak. Ama ghostun ele geliş animasyonu güzel en azından.dostlar merhaba kuronomi 2 seti geldi valorantta benim hesabımdada ghost ve phantom eksik 2 sinden birini alıcam ama kararsız kaldım sizce hangisi alıp digeri için farklı bir desen beklemem lazım
cok kararsız kaldım hocam ya genelde tabanca turunda sheriff oynuyorum aklım bi ghost gidiyo bi phantoma vallahaBence iki skin de çok leş tip olarak. Ama ghostun ele geliş animasyonu güzel en azından.
arcane sheriff düşünebilirsin hocam denk gelirse güzeldir odacok kararsız kaldım hocam ya genelde tabanca turunda sheriff oynuyorum aklım bi ghost gidiyo bi phantoma vallaha
onlar kaç para ?dostlar merhaba kuronomi 2 seti geldi valorantta benim hesabımdada ghost ve phantom eksik 2 sinden birini alıcam ama kararsız kaldım sizce hangisi alıp digeri için farklı bir desen beklemem lazım
ikiside 700 tl tek basınaonlar kaç para ?
sheriff olarak yagmacı var zaten ve arcane magazaya gelmiyorarcane sheriff düşünebilirsin hocam denk gelirse güzeldir oda