Valorant kuronomi phantom vs kuronomi ghost

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
492
dostlar merhaba kuronomi 2 seti geldi valorantta benim hesabımdada ghost ve phantom eksik 2 sinden birini alıcam ama kararsız kaldım sizce hangisi alıp digeri için farklı bir desen beklemem lazım

ghostun ele geçiş animasyonu baya iyi phantom için bekleyebilirsin gibi ya recon prime ion bakabilirsin

Kisisel tercih ama fatih ghost fln bakilavikir

dostlar merhaba kuronomi 2 seti geldi valorantta benim hesabımdada ghost ve phantom eksik 2 sinden birini alıcam ama kararsız kaldım sizce hangisi alıp digeri için farklı bir desen beklemem lazım
ghost yapıştır geç baya gğzel olmuş phantom yine ortalama kalıyor ghosta göre

Bence iki skin de çok leş tip olarak. Ama ghostun ele geliş animasyonu güzel en azından.

Bence iki skin de çok leş tip olarak. Ama ghostun ele geliş animasyonu güzel en azından.
cok kararsız kaldım hocam ya genelde tabanca turunda sheriff oynuyorum aklım bi ghost gidiyo bi phantoma vallaha

cok kararsız kaldım hocam ya genelde tabanca turunda sheriff oynuyorum aklım bi ghost gidiyo bi phantoma vallaha
arcane sheriff düşünebilirsin hocam denk gelirse güzeldir oda

onlar kaç para ?

Geri