Yardım Dram Işığı Yanıyor Görüntü Alamıyorum?

10-15DK gibi bir süre boot etmesini beklediniz mi ?
Bios güncellemişiniz, tek tek denemişiniz,
pek bir seçenek yok gibi. ramlar bozuk olabilir.

10-15DK gibi bir süre boot etmesini beklediniz mi ?
Bios güncellemişiniz, tek tek denemişiniz,
pek bir seçenek yok gibi. ramlar bozuk olabilir.
Başka ram de yok denemek için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

askerde acemiden cıkmıştım 11 gün iznim vardı az takılam demiştim çok sinir bozucuydu o zamanlar
İşin garibi , bilgisayarcı arkadaşa verdim o da yapamiyor. Yeni ram mı almalıyım .

Başka ram de yok denemek için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşin garibi , bilgisayarcı arkadaşa verdim o da yapamiyor. Yeni ram mı almalıyım .
Yapılacak belirli başlı adımlar var zaten. Eğer olmuyorsa ramlerde arıza olabilir. Benzeri başıma geldi. 1 haftadan fazla çözüm aradım. Meğersem 2 ramde kit olarak bozukmuş :).
-Bios güncellemesi
-1. ramle tüm slotları tek tek deneyerek sonrasında 2.ramle tüm slotları tek tek deneyerek görüntü almaya çalışmak
-5-10dk veya fazla beklemek.
-Bios pili veya cmos ile reset at diyeceğim ama anakart 0 diyorsun. Yine de denenebilir.

En garanti çözüm başka bir sistemde denemek. Eğer başka sistemde de sorun çıkarıyorsa garantiye gönder

Yapılacak belirli başlı adımlar var zaten. Eğer olmuyorsa ramlerde arıza olabilir. Benzeri başıma geldi. 1 haftadan fazla çözüm aradım. Meğersem 2 ramde kit olarak bozukmuş :).
-Bios güncellemesi
-1. ramle tüm slotları tek tek deneyerek sonrasında 2.ramle tüm slotları tek tek deneyerek görüntü almaya çalışmak
-5-10dk veya fazla beklemek.
-Bios pili veya cmos ile reset at diyeceğim ama anakart 0 diyorsun. Yine de denenebilir.

En garanti çözüm başka bir sistemde denemek. Eğer başka sistemde de sorun çıkarıyorsa garantiye gönder
Bunları yapmak için bana ne lazım ? Flash bellek vs vs. Bellek boş mu olmalı

Selam arkadaşlar

Asus tuf x870e plus wifi anakart
2x16gb hyper venom
Anakart bugün açıldı. Ne denediysem başaramadım görüntü almayı . Tekli çalıştırdım . İki ramide ikinci slotlara taktım . Başaramadım. Bu anakart ve Rami kullananlar yardımcı olursa sevinirim .
Hocam ekran kartınız ne acaba

Geçen hafta, Asus tuf b650 e wifi anakartım, pc açıkken aniden kapandı reset attı ve dram ışığı ilk açılışta yanıyordu.
Elimde başka ram ve anakart olduğu için herşeyi denedim.
Ram değiştim olmadı. Cmos ve bios pilini çıkardım olmadı. Ve en son bios yükledim flash belleğe. Zaten son biosa yüklüydü.
Yine olmadı.
Asus rma ya gönderdim. Kartı yapmışlar. Ya da sıfır gönderecekler. Ürününüz kargoya verilmeye hazır mesajı geldi.
Hızlı halledildi en azından. Acaba son bios ile ilgili bir sorun mu oldu? Aklıma gelmiyor değil.
Sizin anakart iade ediliyorsa iade edin bence.

Geçen hafta, Asus tuf b650 e wifi anakartım, pc açıkken aniden kapandı reset attı ve dram ışığı ilk açılışta yanıyordu.
Elimde başka ram ve anakart olduğu için herşeyi denedim.
Ram değiştim olmadı. Cmos ve bios pilini çıkardım olmadı. Ve en son bios yükledim flash belleğe. Zaten son biosa yüklüydü.
Yine olmadı.
Asus rma ya gönderdim. Kartı yapmışlar. Ya da sıfır gönderecekler. Ürününüz kargoya verilmeye hazır mesajı geldi.
Hızlı halledildi en azından. Acaba son bios ile ilgili bir sorun mu oldu? Aklıma gelmiyor değil.
Sizin anakart iade ediliyorsa iade edin bence.
Herkes defalarca uğraştığını söylüyor , uğraşacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,592
Üyeler
193,443
Son üye
kayix
Geri