liba
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Hangi kategoride tier listte bilmiyorum ama güzel indirimi var ,
Almayı düşünüyorum
4070ti 14700kf için daha güçlü bir power bakıyordum daha bilgili arkadaşları yoruma beklerim
B+ Tier hocam.
Hangi kategoride tier listte bilmiyorum ama güzel indirimi var ,
Almayı düşünüyorum
4070ti 14700kf için daha güçlü bir power bakıyordum daha bilgili arkadaşları yoruma beklerim
B+ Tier hocam nebi hocanın tier listindeKapasitörleri zayıf diye hatırlıyorum.A olmasına rağmen dezavantajı buydu
Bütçe problemin yoksa asusun güç kaynağı daha iyi. Bütçen kısıtlıysa lian lininkide kesinlikle üzmez.Peki sizce asus rog strix 1000p 80+ platinum mu bu mu ? Rx9070 xt + 9950x3d için soruyorum.
o zaman cihazda ufak tefek sorunlar var galiba. Bu fiyata yakin Enermaxin modelleri dogru hatirladiysam Revolution serisi ile Platimax2si vardi. Psu yenilendigim zaman 2 tane 16 pin destekleyenlerden almak istiyorum, ve tabi yeteri kadar eski tip cpu-pcie soketi sart.B+ Tier hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
B+ Tier hocam nebi hocanın tier listinde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe problemin yoksa asusun güç kaynağı daha iyi. Bütçen kısıtlıysa lian lininkide kesinlikle üzmez.
En güvenlisi onun bunun tier listine bakmadan cybernetics ve ltt labs'de test edilmiş ve testi geçmiş modelleri almak.o zaman cihazda ufak tefek sorunlar var galiba. Bu fiyata yakin Enermaxin modelleri dogru hatirladiysam Revolution serisi ile Platimax2si vardi. Psu yenilendigim zaman 2 tane 16 pin destekleyenlerden almak istiyorum, ve tabi yeteri kadar eski tip cpu-pcie soketi sart.
Hocam valla tüm dünyanın bildiği kullandığı A+ Tier olan Corsair RMx serisi alabiliyorsan onu al. Her testten geçmiş defalarca kalitesi ispatlanmış bir model.o zaman cihazda ufak tefek sorunlar var galiba. Bu fiyata yakin Enermaxin modelleri dogru hatirladiysam Revolution serisi ile Platimax2si vardi. Psu yenilendigim zaman 2 tane 16 pin destekleyenlerden almak istiyorum, ve tabi yeteri kadar eski tip cpu-pcie soketi sart.