🔥İndirim Lian Li Edge PSU 1200W 8.499 TL

A tier, bu fiyata çok iyi kaçırma

Beyazı gelse direkt alıyordum 5090'ın yanına.

Çektim bi tane, ileriye dönük yatırım olur benim gamepower psunun bağırmasından kafam şişti :D

Beyazı olsa idi, alır idim, vurar idim kırbaci.

Hangi kategoride tier listte bilmiyorum ama güzel indirimi var ,
Almayı düşünüyorum
4070ti 14700kf için daha güçlü bir power bakıyordum daha bilgili arkadaşları yoruma beklerim
B+ Tier hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kapasitörleri zayıf diye hatırlıyorum.A olmasına rağmen dezavantajı buydu
B+ Tier hocam nebi hocanın tier listinde

Peki sizce asus rog strix 1000p 80+ platinum mu bu mu ? Rx9070 xt + 9950x3d için soruyorum.
Bütçe problemin yoksa asusun güç kaynağı daha iyi. Bütçen kısıtlıysa lian lininkide kesinlikle üzmez.

Son düzenleme:
Platium var hiç dikkat etmemiştim yeni ürün.
Yan kapağı actim birde ne duyim fan sesi cızırtı gibi kulağımı yaklaştırdim evet evet fan sesi 2018 model Hx Corsair platium power satıp geçtim kesinlikle aynı kalite yok.
Kasa harici çoğu ürününden uzak durmaktan fayda var bu fan ses olayını duymuştum ama platium olmaz herhalde demiştim yanılmışım.

B+ Tier hocam.

B+ Tier hocam nebi hocanın tier listinde

Bütçe problemin yoksa asusun güç kaynağı daha iyi. Bütçen kısıtlıysa lian lininkide kesinlikle üzmez.
o zaman cihazda ufak tefek sorunlar var galiba. Bu fiyata yakin Enermaxin modelleri dogru hatirladiysam Revolution serisi ile Platimax2si vardi. Psu yenilendigim zaman 2 tane 16 pin destekleyenlerden almak istiyorum, ve tabi yeteri kadar eski tip cpu-pcie soketi sart.

o zaman cihazda ufak tefek sorunlar var galiba. Bu fiyata yakin Enermaxin modelleri dogru hatirladiysam Revolution serisi ile Platimax2si vardi. Psu yenilendigim zaman 2 tane 16 pin destekleyenlerden almak istiyorum, ve tabi yeteri kadar eski tip cpu-pcie soketi sart.
En güvenlisi onun bunun tier listine bakmadan cybernetics ve ltt labs'de test edilmiş ve testi geçmiş modelleri almak.

Hocam valla tüm dünyanın bildiği kullandığı A+ Tier olan Corsair RMx serisi alabiliyorsan onu al. Her testten geçmiş defalarca kalitesi ispatlanmış bir model.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,493
Üyeler
193,411
Son üye
xukashh
Geri