Coil Whine Çözüm Süreci

evet amd de asus dual doğrudan çöp olarak görüyorum . bana kızmayın nvidia da asus dual evet çok iyi ama amd dual kartlar resmen çöp
sapphire pulse alınn daha iyi oluyor asus dual dan
asus msi gigabyte üçünün de giriş seviyesini almaktansa sapphire palit zotac vs almak daha mantıklı

asus msi gigabyte üçünün de giriş seviyesini almaktansa sapphire palit zotac vs almak daha mantıklı
amd kartta benim gözüm de kaliteden kırpmadan yapan 3 firma var
en başta
xfx
ikinci olarak
sapphire
üçüncüsü de
powercolor
dördüncü de ekstra olsun
asrock derim
kalanlar amd gpu'yu kaliteli yapamıyor.

XFX knk benimki
bir çok amd kart kullandım , xfx markasında ben coilwihine denk gelmedim. asus herr kartında cw vardı. sapphire de ise ara sıra denk geldi. powercolor da sıkıntı göremedim
şaşırdım doğrrusu sizde şanssızlık var :(

bir çok amd kart kullandım , xfx markasında ben coilwihine denk gelmedim. asus herr kartında cw vardı. sapphire de ise ara sıra denk geldi. powercolor da sıkıntı göremedim
şaşırdım doğrrusu sizde şanssızlık var :(
2 yıldır kullanıodum geçen fark ettim bi macun yenilemeye temizliğe götürmüştüm sonra duymaya başladım

3 ay kasaya kulağımı dayadığımda ekran kartımdan rx 6600 bi cızırtı sesi duydum yüksek fps de dahada artıyor ve kasanın dışına rahatlıkla geliyordu ses daha sonra vatana gittim sorunu anlattım ve ekran kartından olduğunu söyleyip garanti kapsamında ithalatcı firmanın servisine gitti 2 hafta sorun yok denilerek geri geldi fakat cızırtı aynı şekil devam ediyordu ardından değişim istedim ama sağlayamayacaklarını söylediler tekrar gönderelim dedim ve yine cihaz üzerindeki bobinlerden gelen normal ses dediler bende 2 kere gitmesine rağmen olumlu sonuç alamayınca tüketici hakem heyetine başvurdum sonuç bekliyorum. bu durumda daha iyi bir yol izleyebilirmiydim ? amd bu tür durumlarda destek sağlıyormu ?
benim kart cd sürücüsü gibi çalışıyor ama ben cw ım ile mutluyum nostarjik hava katıyo

hocam nasıl rahatsız etmiyo pc den soğudum ben valla ilk zamanlar
boşta aşırı az var yüke girince tısssss tussss SSSSSSSSSSS SISISISSSSSS baya iyi awedaedawesrg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,381
Üyeler
193,372
Son üye
incirboi
Geri