B580 ile 9070xt kıyaslanamaz mesela aynı kulvarda kart değiller meselaEmek farkı var arada . Bu işle uğraşmayan adam hazır sistemi alır . Bence gayet iyi fırsat
Kötü fırsat demedim ben o konuda hemfikiriz. Parça parça toplanma ile 2. opsiyon tavsiye ettim, tavsiyeyi alıp almama konusu kişiye kalmış tabi. Yoksa sistem "OEM Paketler" içerisinde kötü bir konumda değil. Problem parça parça toplama kulvarının OEM Paketlere göre çok ciddi avantajı olması günümüzde, bu kadar.Emek farkı var arada . Bu işle uğraşmayan adam hazır sistemi alır . Bence gayet iyi fırsat
Amazon depodan mesela kelepir 9070xt yakalanırKötü fırsat demedim ben o konuda hemfikiriz. Parça parça toplanma ile 2. opsiyon tavsiye ettim, tavsiyeyi alıp almama konusu kişiye kalmış tabi.
abahahahahaha
Hacım çok avantajlı fiyat değil bence.![]()
Sinerji Prometheus Sapphire Radeon RX9070XT Pulse Gaming 16GB Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Prometheus Sapphire Radeon RX9070XT Pulse Gaming 16GB Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Sistem bu kule tipi ve ana kart haricinde bir sorun yok. Kasanın içindeki psu a750BN C seviye bir psu gayet iyi , sistemi alacak arkadaşlara önerim 9070xt ye bir tık UV yapılması olur her ne kadar 750w yetse de 9070xt de spike ile 540w lara çıkabiliyor ani olarak bu da çökmeye veya siyah ekrana neden olabilir. (gidip 850w diye diğer kasayı seçmeyin D tier arkadaşlar sorun yaşatabilir.) ( 850w olan kasa C seviyesi çıktı dostlar alabilirsiniz iş yapar hem de akvaryum kasa)
Alıntıyı görüntüle
Siyah sistemde beyaz garip olacaktır ama 92mm kule tipini de gidip gönül rahatlığıyla öneremem kimseye.
Alıntıyı görüntüle
bütçesi olan psuyu 850w seçerse daha iyi olur o da C seviye.
Genel olarak baktığımızda iyi bir sistem ucuz diye parça kalitesi kötü değil güven vermeyen tek parça ana kart oldu oda idare edecektir. Benzer parçalarda toplamaya kalkışak 70-75k civarı tutacaktır.
botçulardan kalmıyor ki dostumAmazon depodan mesela kelepir 9070xt yakalanır
Biraz öyle geçen gün 10k ya 2TB 9100 satıldı M2 ssd anında uçtu gittibotçulardan kalmıyor ki dostum
rami vatandan almadığın senaryoda tutmuyor fiyatlar çok garip bir şekilde.Kötü fırsat demedim ben o konuda hemfikiriz. Parça parça toplanma ile 2. opsiyon tavsiye ettim, tavsiyeyi alıp almama konusu kişiye kalmış tabi. Yoksa sistem "OEM Paketler" içerisinde kötü bir konumda değil. Problem parça parça toplama kulvarının OEM Paketlere göre çok ciddi avantajı olması günümüzde, bu kadar.
Bana sistem iyi gelmedi hocam fırsatta değil bence. Az önce anakartını B650M-R yaparak nerdeyse birebir aynı sistem soğutucuyuda 120mm thermalright koyarak 68.5a falan geliyor. İstenilen tüm parçalarda 3 6 taksit seçilebiliyor.Kimse kusura bakmasın sistem iyi hoş ama tavsiyem gidin parça parça toplayın Son 1-2 aydır devir değişti, ibre tersine döndü. Parça parça sağlam indirimler düşüyor son zamanlarda (Örnek: Vatan ramleri, B580 9.5K, X870 Gigabyte 7.5K, Amazon Depo gibi gibi) kovalayarak çok sağlam sistemler çıkartırsınız.
Lafım bu sisteme değil fiyat avantajı elbette var ama parça kalitesi iç açıcı değil. Genel olarak OEM paketler tahtını parça parça toplamaya karşı yavaştan kaybediyor. Abdullah abi de forumdan parça kovalayarak neler çıkarttı hatırlarsınız videoda, en güzel örnek olur anlattıklarıma. Ha derseniz "ben uğraşamam kardeşim, tek tıkla satın alayim takıp çalışsın" o zaman bir şey diyemem işte.
Hocam gittim benzer kalitede veya aynı parçalarla topladım 70-72k civarı tutuyor sistem gayet iyi.Hacım çok avantajlı fiyat değil bence.
Tek tek toplarsan da aynı kasayla anakartı B650M-R seçerek daha iyi bir soğutucuyla 68.5 falan oluyor. İstenilen parça da taksitle alınabiliyor.
Bu arada geçen gün 33e düşen 9070XT yi almış olsak 1750 daha düş şuanki 34.750 den hesapladım.Bana sistem iyi gelmedi hocam fırsatta değil bence. Az önce anakartını B650M-R yaparak nerdeyse birebir aynı sistem soğutucuyuda 120mm thermalright koyarak 68.5a falan geliyor. İstenilen tüm parçalarda 3 6 taksit seçilebiliyor.