hiç bilmiyorum bu soğutucuyu ama pompa yüzde 100de sesli çalışmıyorsa o hızda kullanılması daha doğru değil mi ?
| Radyatör Modeli | Uzunluk | Kasa Clearance | Kalan Boşluk (üst) | Not |
|---|---|---|---|---|
| Arctic LF II 420 Artctic LF III 420 | 458 mm 459 MM | ~480 mm ~480 mm | ~22 mm ~21 mm | Reddit örneğinde kanıtlı, üstte boşluk net Reddit örneğinde kanıtlı, üstte boşluk net |
| Enermax 420 | 460 mm | ~480 mm | ~20 mm | Aynı şekilde textbook uyumlu |
on tarafi bilmiyorum ama ust tarafta milimlik sigmiyor deniliyordu @PsikonLIAN LI LANCOOL III KASASI OLANLAR IADE ETMESİN.
ENERMAX 420 ÖN DİKEY FRONT UYUMLUDUR.
RESMİ OLARAK LIAN LEE SUPPORT 'un linklerini de bırakıyorum.
- Senaryo tercihi: Senaryo 4 kullanılacak. Tek taraflı fan kurulumunda hortum yönlendirmesi daha rahat, kablo düzeni daha temiz.
- Uyumluluk kanıtı: Arctic Liquid Freezer II 420 (458 mm) Reddit örneğinde ön dikey montajda uyumlu. Clearance ~480 mm → üstte ~22 mm boşluk kalıyor.
- Bizim kurulum: Enermax LIQMAXFLO 420 (460 mm) aynı şekilde uyumlu. Üstte ~20 mm boşluk kalacak, kablolar için yeterli alan var.
- Resmi şema: Senaryo 4 için maksimum kalınlık 80 mm. Bizim kurulum (38 mm radyatör + 25 mm fan = 63 mm) bu sınırın içinde uyumlu.
Karşılaştırma Tablosu![]()
Radyatör Modeli Uzunluk Kasa Clearance Kalan Boşluk (üst) Not Arctic LF II 420
Artctic LF III 420458 mm
459 MM~480 mm
~480 mm~22 mm
~21 mmReddit örneğinde kanıtlı, üstte boşluk net
Reddit örneğinde kanıtlı, üstte boşluk netEnermax 420 460 mm ~480 mm ~20 mm Aynı şekilde textbook uyumlu
https://lian-li.com/tr/product/lancool-iii/ ->bu sayfada senaryo4 'e göre ön front ön dikey panele 466mm radyatör uzunluğuna kadar![]()
ENERMAX LIQMAXFLO Series 420mm Liquid CPU Cooler (38mm Thick Radiator) AIO takabilirsiniz.
Ön tarafa oluyordur bence ama arctic 1 2mm daha kısa haliyle bile üst kısımda sıfıra sıfır oluyor. Ben olsam üste sığmıyorsa almazdım çünkü öne takmak işlemci dışındaki diğer bütün bileşenlerin sıcaklığını artırır bana mantıklı gelmiyor.on tarafi bilmiyorum ama ust tarafta milimlik sigmiyor deniliyordu @Psikon
Lian Li 216ya sigsa kacirmazdim, fiyat guzel.
H7 flow a sığıyor muyalnız fiyat o kadar iyi ki soğutucu alınıp 420lik kasa baktırır insana.
Reis buney9RL7DJNS
BHQK8W3I
ZDMJVD8M
Hocam gaming gen de uzun süredir 2.999₺.yalnız fiyat o kadar iyi ki soğutucu alınıp 420lik kasa baktırır insana.
Nasıl uzun süredir 3k dostum Kaplan 1 ay önce 3500'e indirim diye paylaşmış Gaming genin sitesinde ?Hocam gaming gen de uzun süredir 2.999₺.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kasa maksimum 280mm destekliyor corsair 4000d. Öne taksam sığar mı acaba
2-3 haftadır bakıyorum aynı fiyat hocam emin misinizNasıl uzun süredir 3k dostum Kaplan 1 ay önce 3500'e indirim diye paylaşmış Gaming genin sitesinde ?