🔥İndirim Enermax Liqmaxflo ARGB 420 İşlemci Sıvı Soğutucu 3186TL TT Kuponu varsa (2886TL)

hiç bilmiyorum bu soğutucuyu ama pompa yüzde 100de sesli çalışmıyorsa o hızda kullanılması daha doğru değil mi ?

LIAN LI LANCOOL III KASASI OLANLAR IADE ETMESİN.

ENERMAX 420 ÖN DİKEY FRONT UYUMLUDUR.
RESMİ OLARAK LIAN LEE SUPPORT 'un linklerini de bırakıyorum.

• Senaryo tercihi: Senaryo 4 kullanılacak. Tek taraflı fan kurulumunda hortum yönlendirmesi daha rahat, kablo düzeni daha temiz.
  • Uyumluluk kanıtı: Arctic Liquid Freezer II 420 (458 mm) Reddit örneğinde ön dikey montajda uyumlu. Clearance ~480 mm → üstte ~22 mm boşluk kalıyor.
  • Bizim kurulum: Enermax LIQMAXFLO 420 (460 mm) aynı şekilde uyumlu. Üstte ~20 mm boşluk kalacak, kablolar için yeterli alan var.
  • Resmi şema: Senaryo 4 için maksimum kalınlık 80 mm. Bizim kurulum (38 mm radyatör + 25 mm fan = 63 mm) bu sınırın içinde uyumlu.
📌
Karşılaştırma Tablosu
Radyatör ModeliUzunlukKasa ClearanceKalan Boşluk (üst)Not
Arctic LF II 420
Artctic LF III 420
458 mm
459 MM
~480 mm
~480 mm
~22 mm
~21 mm
Reddit örneğinde kanıtlı, üstte boşluk net
Enermax 420460 mm~480 mm~20 mmAynı şekilde textbook uyumlu

lan3-029-1-1.jpg
https://lian-li.com/tr/product/lancool-iii/ ->bu sayfada senaryo4 'e göre ön front ön dikey panele 466mm radyatör uzunluğuna kadar
ENERMAX LIQMAXFLO Series 420mm Liquid CPU Cooler (38mm Thick Radiator) AIO takabilirsiniz.

LIAN LI LANCOOL III KASASI OLANLAR IADE ETMESİN.

ENERMAX 420 ÖN DİKEY FRONT UYUMLUDUR.
RESMİ OLARAK LIAN LEE SUPPORT 'un linklerini de bırakıyorum.

• Senaryo tercihi: Senaryo 4 kullanılacak. Tek taraflı fan kurulumunda hortum yönlendirmesi daha rahat, kablo düzeni daha temiz.
  • Uyumluluk kanıtı: Arctic Liquid Freezer II 420 (458 mm) Reddit örneğinde ön dikey montajda uyumlu. Clearance ~480 mm → üstte ~22 mm boşluk kalıyor.
  • Bizim kurulum: Enermax LIQMAXFLO 420 (460 mm) aynı şekilde uyumlu. Üstte ~20 mm boşluk kalacak, kablolar için yeterli alan var.
  • Resmi şema: Senaryo 4 için maksimum kalınlık 80 mm. Bizim kurulum (38 mm radyatör + 25 mm fan = 63 mm) bu sınırın içinde uyumlu.
📌
Karşılaştırma Tablosu

Radyatör ModeliUzunlukKasa ClearanceKalan Boşluk (üst)Not
Arctic LF II 420
Artctic LF III 420
458 mm
459 MM
~480 mm
~480 mm
~22 mm
~21 mm
Enermax 420460 mm~480 mm~20 mmAynı şekilde textbook uyumlu

lan3-029-1-1.jpg
https://lian-li.com/tr/product/lancool-iii/ ->bu sayfada senaryo4 'e göre ön front ön dikey panele 466mm radyatör uzunluğuna kadar
ENERMAX LIQMAXFLO Series 420mm Liquid CPU Cooler (38mm Thick Radiator) AIO takabilirsiniz.
on tarafi bilmiyorum ama ust tarafta milimlik sigmiyor deniliyordu @Psikon
Lian Li 216ya sigsa kacirmazdim, fiyat guzel.

on tarafi bilmiyorum ama ust tarafta milimlik sigmiyor deniliyordu @Psikon
Lian Li 216ya sigsa kacirmazdim, fiyat guzel.
Ön tarafa oluyordur bence ama arctic 1 2mm daha kısa haliyle bile üst kısımda sıfıra sıfır oluyor. Ben olsam üste sığmıyorsa almazdım çünkü öne takmak işlemci dışındaki diğer bütün bileşenlerin sıcaklığını artırır bana mantıklı gelmiyor.

yalnız fiyat o kadar iyi ki soğutucu alınıp 420lik kasa baktırır insana.
Hocam gaming gen de uzun süredir 2.999₺.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasa maksimum 280mm destekliyor corsair 4000d. Öne taksam sığar mı acaba

Hocam gaming gen de uzun süredir 2.999₺.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasa maksimum 280mm destekliyor corsair 4000d. Öne taksam sığar mı acaba
Nasıl uzun süredir 3k dostum Kaplan 1 ay önce 3500'e indirim diye paylaşmış Gaming genin sitesinde ?

Geri