TRYX PANORAMA SE AIO 360mm Sıvı Soğutma 15,499.00 TL

o kadar mağduriyete millet zaten nasıl hala kullanıyor aklım almıyor bir kere bile kullanmadım ben
ben wraithin sitesine bile girip bakmıyorum artık . hiçbir ürün almadım almamda

bende lianli Galahad 2 Sl INF 360mm var asetek 7. nesil pompa var yüzde yüz kullanırsan çok sesli çalışıyor.

1777810899688.webp

ben şu şekilde kullanıyorum 13700k işlemcim türlü türlü işkence testlerine soktum canavar gibi soğutuyor.

Bu paraya 2K güzel monitör alıp komple kasaya sokarım.

Wonder visionun da siyahı 13.9k iken beyazı 17.4k, 17k buna vereceğime rog seçeneği daha mantıklı geliyor neyse kavisli ekran hayalimden vazgeçeceğim sanırım

Bu paraya 2K güzel monitör alıp komple kasaya sokarım.
Tamamen zevk işi. Fiyatları gereğinden pahalı ama görünüm olarak güzel duruyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wonder visionun da siyahı 13.9k iken beyazı 17.4k, 17k buna vereceğime rog seçeneği daha mantıklı geliyor neyse kavisli ekran hayalimden vazgeçeceğim sanırım
Lian Li'nin kare ekranı vardı etrafında ışıklar vardı o da baya iyi Hydroshift 2'ydi sanırım. Fiyatı da gaming gecesinde bazen 7-8kya düşüyordu.

Tamamen zevk işi. Fiyatları gereğinden pahalı ama görünüm olarak güzel duruyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lian Li'nin kare ekranı vardı etrafında ışıklar vardı o da baya iyi Hydroshift 2'ydi sanırım. Fiyatı da gaming gecesinde bazen 7-8kya düşüyordu.
Evet sanırım onun da TL olan modelini tercih ediyorlar diye biliyorum

En son baktığımda stok yoktu, belki birileri bekliyordur.

şu firmadan ürün almayı geçtim özellikle bu ürünü asla almam bu arada daha iyileri varken.

pompadaki uğultu sesi can sıkıcı alacak olan arkadaşlara duyurulur. 2600rpm de falan kullanırsanız bir tık düşüyor ses ama halen duyulabilir seviyede. onun haricinde bir arkadaş vision o11 ile kullanılıyor mu diye sordu. Evet arkadan geçeriebiliyorsunuz ben şahsen bu şekilde kullanmaya başladım ses bir tık daha düştü. o şekilde ses çok fazlaydı.
IMG_3727.webp

ilk hali
IMG_2248.webp

Geri