o kadar mağduriyete millet zaten nasıl hala kullanıyor aklım almıyor bir kere bile kullanmadım benwraithi boykot etmemiz gerekiyor
ben wraithin sitesine bile girip bakmıyorum artık . hiçbir ürün almadım almamdao kadar mağduriyete millet zaten nasıl hala kullanıyor aklım almıyor bir kere bile kullanmadım ben
Bunun ekranı OLED mi? Eğer OLED ise alınır bu arada.Hocalarım şu modelde ilginizi çekerse değerlendirebilirsiniz sıcak fırsat olmadığı için konu açmadım ama bu konuya bakanlar değerlendirebilir.
![]()
Thermalright Wonder Vision 360 Sıvı Soğutucu
6400 RPM hızı ve 120.38 CFM hava akışı ile bu sıvı soğutma sistemi, en zorlu koşullarda bile mükemmel soğutma performansı sağlar.www.gaming.gen.tr
Hiç bilmiyorum hocamBunun ekranı OLED mi? Eğer OLED ise alınır bu arada.
Tamamen zevk işi. Fiyatları gereğinden pahalı ama görünüm olarak güzel duruyorlar.Bu paraya 2K güzel monitör alıp komple kasaya sokarım.
Lian Li'nin kare ekranı vardı etrafında ışıklar vardı o da baya iyi Hydroshift 2'ydi sanırım. Fiyatı da gaming gecesinde bazen 7-8kya düşüyordu.Wonder visionun da siyahı 13.9k iken beyazı 17.4k, 17k buna vereceğime rog seçeneği daha mantıklı geliyor neyse kavisli ekran hayalimden vazgeçeceğim sanırım
Evet sanırım onun da TL olan modelini tercih ediyorlar diye biliyorumTamamen zevk işi. Fiyatları gereğinden pahalı ama görünüm olarak güzel duruyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Lian Li'nin kare ekranı vardı etrafında ışıklar vardı o da baya iyi Hydroshift 2'ydi sanırım. Fiyatı da gaming gecesinde bazen 7-8kya düşüyordu.
evet oled 60hzBunun ekranı OLED mi? Eğer OLED ise alınır bu arada.
şu firmadan ürün almayı geçtim özellikle bu ürünü asla almam bu arada daha iyileri varken.En son baktığımda stok yoktu, belki birileri bekliyordur.
![]()
TRYX PANORAMA SE AIO Sıvı Soğutma
Bilgisayar Kasası ve Soğutma ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...wraithesports.com