TRYX PANORAMA SE AIO 360mm Sıvı Soğutma 15,499.00 TL

Düz modelini aldım pompa 700-2000 rpm arasında ses çıkarıyor şimdi gel uğraş. Wraith kesin laga luga yapacak :/ Alacak olanlar bilsin SE ve Düz modeli fark etmiyor çoğunda pompa ses sorunu var
Evet çok sesli parası çok olan alsın.
Lüzumsuz para tuzağı.
Lianli hydroshift ii lerin peki farkı yok 3 kere aldım pompa sesi duymamak imkansız.
Wreit ürün almak mı asla.
İade yok asian horse fan aldım kafam ütülendi alırken 800 RPM olduğuna dikkat etmedim ve yazanın aksina minimum 900 RPM yazıyor sitesinde kendileri ürünlerine doğal olarak kötü yorumları yayinlamiyor millet iyi yoruma bakıp ürün alıyor.
2-3 k ilk sıvı bile bundan kaliteli.
Muz cumhuriyeti kanun yok nizam yok iade hakkı yok kutular açık geliyor kutu açık iade yok diyorlar.

IMG_20260316_233834.webp

Ekran bir acayip durmuyor mu? Üçgen gibi. Yoksa siz mi özellikle böyle ayarladınız?
ekran kartının üstüne koydum. ekran kartını dik koyduğum için soketine oturmuyor.

Evet çok sesli parası çok olan alsın.
Lüzumsuz para tuzağı.
Lianli hydroshift ii lerin peki farkı yok 3 kere aldım pompa sesi duymamak imkansız.
Wreit ürün almak mı asla.
İade yok asian horse fan aldım kafam ütülendi alırken 800 RPM olduğuna dikkat etmedim ve yazanın aksina minimum 900 RPM yazıyor sitesinde kendileri ürünlerine doğal olarak kötü yorumları yayinlamiyor millet iyi yoruma bakıp ürün oluyor.
2-3 k ilk sıvı bile bundan kaliteli.

Alıntıyı görüntüle
Ekranlı en iyi AİO bu millet mecburiyetten alıyor sorun yaşayanlar mağdur oluyor. 20-25K arası satılan bir soğutmanın üst seviye kalitede ve sorunsuz olması gerekir.

Ekranlı en iyi AİO bu millet mecburiyetten alıyor sorun yaşayanlar mağdur oluyor. 20-25K arası satılan bir soğutmanın üst seviye kalitede ve sorunsuz olması gerekir.
Bencede saçma sapan paralar veriyoruz ee şu sorun bu sorun sizin o paraya en az 5 yıl koşulsuz şartsız garanti vermeniz lazimken bozuk mallarla uğraşıyoruz.
Teknoji görsel dandiklikten başka bir şey değil şu son zamanlarda.
Bin pişman oldum keşke hava soğutma ve noctua fan felan alsaydim param cope gitmezdi.

Bencede saçma sapan paralar veriyoruz ee şu sorun bu sorun sizin o paraya en az 5 yıl koşulsuz şartsız garanti vermeniz lazimken bozuk mallarla uğraşıyoruz.
Teknoji görsel dandiklikten başka bir şey değil şu son zamanlarda.
Bin pişman oldum keşke hava soğutma ve noctua fan felan alsaydim param cope gitmezdi.
satsan ikinci elden gider ama piyasası hızlı bir aio

satsan ikinci elden gider ama piyasası hızlı bir aio
onlar kaldımıki asian horse fanları satarsam yeter bana. 4 günlük birde düşün iade yok bir şey yok.
lian li tl fan var 3tane bunları satsam belki devamını alırım yine bunlara göre sessiz.

onlar kaldımıki asian horse fanları satarsam yeter bana. 4 günlük birde düşün iade yok bir şey yok.
Aynı problemi bende yaşadım daisy chain sanıyordum nyotaları yenileri öyleymiş eskisini alıp açtım mühür açık diye iade almadılar, 200tl düşüğüne sattım gitti :)

16 k verilmez gidin thermalrightın lcd ekranlı soğutmasını alın daha iyi

thermalright vs. bir sürü farklı model girdi piyasaya, bi esprisi kalmadı artık bu ürünün. Fiyatının düşmesi gerek.

Aynı problemi bende yaşadım daisy chain sanıyordum nyotaları yenileri öyleymiş eskisini alıp açtım mühür açık diye iade almadılar, 200tl düşüğüne sattım gitti :)
iğrendim inanki fanlardan miğdem bulandı istedi kadar harika dursun hepsi sivi soğutma fanı gibi çalışıyor.

Düz modelini aldım pompa 700-2000 rpm arasında ses çıkarıyor şimdi gel uğraş. Wraith kesin laga luga yapacak :/ Alacak olanlar bilsin SE ve Düz modeli fark etmiyor çoğunda pompa ses sorunu var
THH'ye gidersin en kötü, iade almazlarsa. Kanunen iade almak zorundalar hocam normalde, ama bunlar nasıl kanun dinlemiyor anlamıyorum gerçekten.

Ah bee yine sıkıntı çıkartmazlar umarım

Geri