Yabanci dizilerde Fransızlar neden hep eşcinsel oluyor?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
833
Ne kadar dizi izlediysem bir tane Fransız karakter çıkıyor ortaya garanti escinsel oluyor. Simdi de daryl dixon dizisini izliyorum burda da bir tane denk geldi. Özellikle fransiz oluyorlar.

Ben ülke olarak bu durumu fark etmedim ama bu durum beni de baydı. Her dizide bir tane ekliyorlar. Okey onları gördük tanıdık kabul ettik falanda sıktılar artık. Sanki çevrem eşcinsel doluda gözüme çarpıyorlar... Neden neden neden?

Cidden baydı artık yeni çıkan filmler diziler hepsinde illaki birtane eşcinsel karakter oluyor film mi izliyorum gay p.... mu belli değil

Ne kadar dizi izlediysem bir tane Fransız karakter çıkıyor ortaya garanti escinsel oluyor. Simdi de daryl dixon dizisini izliyorum burda da bir tane denk geldi. Özellikle fransiz oluyorlar.
The Boys dizisinde bile franchie karakterini gay yaptılar ya :D

Amerikan Film endüstrisi en kapsamlı algı endüstrisidir. Bir Savaş başlamadan yıllar öncesinden hedef ülkeyi bilinç altında kötüleyen, veya kahramanlık rolleri güzelleyen filmler artar.

Trump Kanada için Amerika'nın bir eyaleti olsun demişti ilk seçildiğinde. Kanada'nın bir bölümü Fransızca konuşuyor. Ya da Fransa fazla gözlerine batıyor.

1000017308.webp

Eleman bu heralde xd
Hayir sahsen ben diziyi/filmin hikayesi icin izliyorum normal iliski veya escinsel iliski olmasi umurumda degil ama surekli bu sahneler olunca rahatsiz oluyorum. Bu tip iliski merakinda olsak dizi/filmi baska platformdan izleriz neden diziye filme monte ediyorsunuz ki

Bunun Sebebi Bildiğim kadarıyla Fransada Eşcinsel sayısının Özelliklede Genç nesilde Artması diye biliyorum yanlışım olmasın, hatta Twink mi ne yani genç tüysüz erkek cinsel ilişkisi Artıyor orada o kitleyi çekmek için muhtmelen

Bunun Sebebi Bildiğim kadarıyla Fransada Eşcinsel sayısının Özelliklede Genç nesilde Artması diye biliyorum yanlışım olmasın, hatta Twink mi ne yani genç tüysüz erkek cinsel ilişkisi Artıyor orada o kitleyi çekmek için muhtmelen
Ülke imajı için berbat bir durum tüm dizilerde türkleri öyle gösterseler kriz geçirirdim. Gerçi onun kadar kötü olmasada bizide ya hintli barbar gibi ya da terörist gibi gösteriyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Eleman bu heralde xd
Hayir sahsen ben diziyi/filmin hikayesi icin izliyorum normal iliski veya escinsel iliski olmasi umurumda degil ama surekli bu sahneler olunca rahatsiz oluyorum. Bu tip iliski merakinda olsak dizi/filmi baska platformdan izleriz neden diziye filme monte ediyorsunuz ki
bu eleman çift taraflı bant ya ne olduğu belli değil ama fransız olması hiç şaşmıyor bir tane normal fransız karakter göremedik

Amerikanın diğer ülkeler için yaptığı algı çalışması.
Araplar terörist
Fransızlar Gay
Rusya Çin Komünist

Geri