Hiç Arkdasaım Yok Tek Basıma Oyunyorum?

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Hiç arkadaşım yol dolayısıyla oyunları da hep tek başıma oynuyorum ve çok sıkılıyorum yaş 24

Csde bulabilirsin polonyalilar çok kral oluyor ne sen onların dilinden anliyon ne o senin çok rahat. Ama anlasabilecegim bir oyun arkadaşı olsaydı the forest oynamak isterdim

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Aynı durumdayım 🥲 hiç kafa dengi arkadaş yok çevrede herkes ayri bir kafadan şöyle akşam olmuş bir kaç saat oyun oyniyim diyorum hemen canım sıkılıyor yalnızlıktan.gerçi birtek oyunda değil normal hayatımdada çok canım sıkılıyor arkadaş olmadığı için maalesef.

fivem role play yapabilirsiniz aşırı sarıyo ordan dc de sohbet ederek arkadaş olursunuz sonra oyunlara giriliyo ya da canlı yayın açanların yayınlarına katılıp sohbetten arkadaş olabilirsiniz

benim 15-20 kişilik arkadaş grubum var gta5 oynarken tanıştım yayında fivelive diye platformda sponsorluk almıştı girenlerle arlkadaş oldum şimdi 4.sene oldu bu sayede birkaç yayıncıylada tanıştım

Aynı durumdayım 🥲 hiç kafa dengi arkadaş yok çevrede herkes ayri bir kafadan şöyle akşam olmuş bir kaç saat oyun oyniyim diyorum hemen canım sıkılıyor yalnızlıktan.gerçi birtek oyunda değil normal hayatımdada çok canım sıkılıyor arkadaş olmadığı için maalesef.
Valla öyle ya dışarı çıkıp kahve içecek biri bile olmayınca...

Git İnternet kafede oyna. Sosyal ortamda oyun oynamak kadar keyifli si yok belki biraz fazla kaçabilir ama dengeleyenilirisn arada kafeye gider orda arkadaş edinirsin arada onlarla evden girersin arada kefede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,232
Üyeler
194,247
Son üye
diatemxes
Geri