DrequanN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 378
üçü arasında spigen alınırAçıkçası Baseusta kaliteliymiş araştırdım. Fakat Spigen veya Belkin varken Baseus bana pek mantıklı gelmedi
üçü arasında spigen alınırAçıkçası Baseusta kaliteliymiş araştırdım. Fakat Spigen veya Belkin varken Baseus bana pek mantıklı gelmedi
spigen şarj aleti aldıktan sonra çok ön yargım oldu onaAçıkçası Baseusta kaliteliymiş araştırdım. Fakat Spigen veya Belkin varken Baseus bana pek mantıklı gelmedi
olur hocam ayrıca adaptör almaya gerek yokEvet hocam
Tamamdır o zaman spigeni tercih ediyorum. Peki adaptör almalımıyım sizceüçü arasında spigen alınır
Tamamdır teşekkür ederimolur hocam ayrıca adaptör almaya gerek yok
hangi modelspigen şarj aleti aldıktan sonra çok ön yargım oldu ona
yeni aldım dediğim gibi f/p sonuçta kendini kanıtlamış bir markaMemnun musunuz?
hangi model
2 tane almıştım ikisinde de hışırtı sesi var sadece telefon şarj ediyorlar powerbank vs. şarj etmiyorlar nedenseNeden hocam ne sorun yaşadınız?
bende 45w 2 çıkışlı var gan lı sorunsuz çalışıyor2 tane almıştım ikisinde de hışırtı sesi var sadece telefon şarj ediyorlar powerbank vs. şarj etmiyorlar nedense
Hocam 10 luğuda düşündüm bir kullanıcı olarak size sormak istiyorum. Telefon modeliniz nedir? ve kaç kere tam dolum yapıyor? ve hızlı mı şarj ediyor yavaş mı?Bende spigen 10k olandan var gayet kaliteli alabilirsin memnunum
Telefonum Redmi Note 11 pro 2 kere şarj ediyor şarj hızı olarak hızlı şarj yok ama şarj hızı için yavaş diyememHocam 10 luğuda düşündüm bir kullanıcı olarak size sormak istiyorum. Telefon modeliniz nedir? ve kaç kere tam dolum yapıyor? ve hızlı mı şarj ediyor yavaş mı?