B850 ASUS ve Msı Anakart önerisi!

Lexa_1907

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
Msı gaming trio 5070 x3 fan ekran kartı ve 7800x3d işlemci için uygun B850 chipset anakart bakıyorum asus ve msı arasında gidip geliyorum ama wifi olması çok önemli değil.M2 soğutucu bloğu ve heatsinkli olması şuanda yeterli ram henüz almadım.Düşüncem en az 6000mhz buna uygun anakart öneriniz ne olur bu sisteme yakın ürünleri kullananlar yardımcı olursa sevinirim.Kart için bütçe 7-10k

Msı gaming trio 5070 x3 fan ekran kartı ve 7800x3d işlemci için uygun B850 chipset anakart bakıyorum asus ve msı arasında gidip geliyorum ama wifi olması çok önemli değil.M2 soğutucu bloğu ve heatsinkli olması şuanda yeterli ram henüz almadım.Düşüncem en az 6000mhz buna uygun anakart öneriniz ne olur bu sisteme yakın ürünleri kullananlar yardımcı olursa sevinirim.Kart için bütçe 7-10k
veya
arkadaşın attığıda olabilir

Asus b650m-r den Asus b850 plus wi-fi micro modele geçtim.Asus b650m-r 9700x i güzel taşıdığını görünce birazda keyfi yükselttim.Msi seçeneği daha çok ancak am5 tarafında yabancı yerli sitelerde çok gömülüyor ondan vazgeçtim

veya
arkadaşın attığıda olabilir
Colorful alınmaz ram train'i berbat. Detaylı ram ayarları ve oc yapılacaksa sapphire de alınmaz bios yetersiz. Ayrıca anakart işine yeni
başladı sapphire hemen güvenmek kobay olmak demektir. Yılların markası Asrock am5'te batırmışken sapphire almak için bir iki sene var en az.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@jombo senin rehberden aldım ne diyo
Colorful aldıysan geçmiş olsun. Yakında ramlerim 6000mhz cl30 açılmıyor diye konu açarsın.:D

@jombo senin rehberden aldım ne diyo
Bios güncellemesi yaptıysan ve ram uyumluluğunu kontrol ettiysen hiç bir şey olmaz konu içinde uyarı geçmiştim colorful alacaksanız direkt güncelleyin diye.

Colorful alınmaz ram train'i berbat. Detaylı ram ayarları ve oc yapılacaksa sapphire de alınmaz bios yetersiz. Ayrıca anakart işine yeni
başladı sapphire hemen güvenmek kobay olmak demektir. Yılların markası Asrock am5'te batırmışken sapphire almak için bir iki sene var en az.
Forumda direkt kullanıcı olarak riske girip inceleyen var :D @shankar1 en son çok memnundu sapphire ana kartlardan ben de çok seviyorum gördüğüm en temiz bios.

Geri