🔥İndirim VATAN RTX 5080 PARAF 5000 KAMPANYASI İLE 58.400 TL

Birincisi 3 4 kez değil nerden baksan 10 kez paylaştık indirim var normalden daha da fazla bir indirim düz 5080 70k civarındayken adamlar kampanyası ile 58 hatta 56 küsüre satış yapıyorlar. Teşekkür edip katkı sağlamak varken etkileşim kasmak için indirimlerin paylaşıldığı sıcak fırsatlar konusunun altında paylaşılan bir indirime neden indirim paylaşıyorsunuz diye saçma sapan bir cümle kuruyorsun ...

hocam sana özel tepki olsun diye yazmadım. her gün 63k diye paylaşılıyordu laf ebeliği edip paraf kampanyasıyla 58k diye paylaştığınız için mi yeni şekilde paylaşmış oldunuz??
Her gün paylaşılanlara da paraf kampanyasını dahil ettiğinizde bu şekilde oluyordu aynı durumu paylaştığınız ve konu üstte olduğu için buraya yazdım bunu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paraf kart kampanyasını kullanacağım -10k yapıyor anneler günü içinde 1k düşüyor. Herhangi mi şeyi bellemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Mecbur vatandan alacağım
1 hafta öncesinde 33k civarındaydı 9070 xt de 5070 de. Bu hafta anneler gününe kadar bir tık yüksekten verecekler anneler gününde düşecek tekrar diye düşünüyorum. Vatan önceki dönemlerde de yükseltip düşürdüğü oldu. Tercih sizin. Haftasonuna 2-3 gün kaldı, 3 gün sonra iade etmeye çalışıp düşükten almaya çalışacak olursanız bu da elbette sizin tercihiniz.

Allah affetsin gece gece 5080 i yapıştırdım. İnaşallah kazıklanmamışıdır. 60k ya hayırlı olsun diyelim 🥲

hocam sana özel tepki olsun diye yazmadım. her gün 63k diye paylaşılıyordu laf ebeliği edip paraf kampanyasıyla 58k diye paylaştığınız için mi yeni şekilde paylaşmış oldunuz??
Her gün paylaşılanlara da paraf kampanyasını dahil ettiğinizde bu şekilde oluyordu aynı durumu paylaştığınız ve konu üstte olduğu için buraya yazdım bunu.

1 hafta öncesinde 33k civarındaydı 9070 xt de 5070 de. Bu hafta anneler gününe kadar bir tık yüksekten verecekler anneler gününde düşecek tekrar diye düşünüyorum. Vatan önceki dönemlerde de yükseltip düşürdüğü oldu. Tercih sizin. Haftasonuna 2-3 gün kaldı, 3 gün sonra iade etmeye çalışıp düşükten almaya çalışacak olursanız bu da elbette sizin tercihiniz.
Uyarı ve bilgilendirme için teşekkürler hocam sağolun 🙏🏼

Ben mecburen vatandan alacağım kampanyalardan ötürü. Bana kart önerisinde bulunabilir misiniz

arkadaşlar vataandan 1 hafta önce 5070 ti aldım...geri verip bunu alabilirmiyim ? 1 haftada problem çıkartırlar mı cevap için tşkler

arkadaşlar vataandan 1 hafta önce 5070 ti aldım...geri verip bunu alabilirmiyim ? 1 haftada problem çıkartırlar mı cevap için tşkler
ürünü açtıysan zor iade edersin sorun yoksa

ne yalan söyliyeyim bi sorunu yok Amazon gibi kolay iade alacağını bende düşünmedim ama resmi olarak 14 gün cayma hakkımız var..Problem çıkartırlar mı deneyimleyen var mı ?

ne yalan söyliyeyim bi sorunu yok Amazon gibi kolay iade alacağını bende düşünmedim ama resmi olarak 14 gün cayma hakkımız var..Problem çıkartırlar mı deneyimleyen var mı ?
Hocam kutusu açıldıysa ve sorun yoksa biraz zor o iş.

Uyarı ve bilgilendirme için teşekkürler hocam sağolun 🙏🏼

Ben mecburen vatandan alacağım kampanyalardan ötürü. Bana kart önerisinde bulunabilir misiniz
parafly kart çıkarmam ve kartıma kampanyaların onaylanması gecikti. Geçen hafta yanlış değilsem 32k dan XFX Swift 9070xt satıyordu vatan, alamadım onu. Şu an aynı segment modeller 38k civarında. Sizinle benzer durumdayım yani haftasonunu bekliyorum.

Sorun çıkartırlar ama hakem heyetiyle ugrasirim diyorsan iade edersin

60k ya aldık şimdi 58k ya düşmüş mantık yok artık alış veriş sistemimizde :ROFLMAO:

hhbvvv

benim sistem buga girdi ne yorumu silebiliyorum ne düzenleyebiliyorum

Parafa birde 6 taksit yapıp parayıda para piyasası fonu gibi bir fona atarsanız ve her ay ordan çekip öderseniz 8-9k da ordan kar yaparsınız ölyece paraf kampanya + vatan kampanya + 6 takit fon yatırımı ile ortalama 48-49k filan oluyor
limon kabuğundan kek çekirdeğinden yağ çıkaran anadolu irfanu

Geri