Edilmiyorki zatenSiparişleri iptal etmeyin dayanın
Hocam siz bu işlerden anlıyorsunuz gibi, satıcı savunma yaptıktan sonra savunmayı görme hakkımız var mı ? Varsa savunmasına cevap verebiliyor muyuz ek dilekçe olarak THH'ye ?sistem veya kendileri kargo takip numarası atıyorlar ancak ürün fiziksel olarak kargoya teslim edilmiyor. sadece sistemi kandırmak için böyle bir yola başvuruyorlar. thh için de, siparişin onaylandığı mail, sipariş sayfası ekran görüntüleri, varsa ön bilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmeleri faydalı olacaktır. şikayet metninde ürünün onaylandığını mutlaka belirtin. süreci kendiniz takip etmeniz lazım. itiraz sonrası firmaya cevap için 1 ay süre tanınıyor, süre içinde firma cevap vermeyebiliyor. her durumda hakem heyeti şikayeti gündeme alıp karar veriyor. kazanırsanız firmanın 1 ay ticaret mahkemelerine itiraz hakkı oluyor. hakem heyeti kararı hakim kararı olarak kabul edildiği için kararlar mahkemede görülüyor. eğer firma süreci mahkemeye taşırsa dilekçe ile kendi cevabınızı yazmanız gerekir, yazmayabilirsiniz de. hakim karar verir sonuç size tebliğ olur. uyap üzerinden takip ediyorsunuz.
siz thhye sikayet ediyorsunuz, 1 ay içinde satici savunma yapmasi gerekiyor. Savunma yaptiktan sonra karar aciklanana kadar savunmayi goremiyorsunuz. Karar aciklandiktan sonra karar aleyhinize ise itiraz hakkiniz var.Hocam siz bu işlerden anlıyorsunuz gibi, satıcı savunma yaptıktan sonra savunmayı görme hakkımız var mı ? Varsa savunmasına cevap verebiliyor muyuz ek dilekçe olarak THH'ye ?
@PirKara reisi sevmiyosan ha
gelemzse temu kupon tanımalr özür niyetine thh seni haklı bulursa aynı fiyatan verirr gitiği yere kadar yabniŞikayet etmek mantikli mi suan olay ne tam olarak bende satin aldim ama kargoya verdik falan fisman diyorlar ve sikayet etsem bi kârım vs. Biseyim olucak mi urun gelicek mi yada surec nasil isliyor hicbir fikrim yok yardimci olursa biri hos olur.
Beyler benim kargo dağıtıma çıktıTorima 60 lı elektriklii tornavida seti 333TL
şarjlı hassas tornavida seti 60 parça type c şarjlı led - Temu Türkiye
şarjlı hassas tornavida seti 60 parça type c şarjlı led işıklı mıknatıslı alüminyum kasa tts03 siyah ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve otomotiv hakkındaki yeniliklere bakın. En yeni ürünleri keşfedin.www.temu.com
Gelince resmini atsana ürünün hocam.Beyler benim kargo dağıtıma çıktı
Kanka üzücü haber annemin kargoymuş arası görünce çıktı sandım girdim adı baya uzun dedim kesin temu değilmişGelince resmini atsana ürünün hocam.