Yardım Bu FSP nin garantisine kim bakıyor

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,503
Thermalright fan almıştım arızalandılar qp den aldım onlar fspye yolla dediler ana öyle bir adres yok kargoya geldim şimdi internette de kalıcı olarak kapandı diyor zaten deli olcam yine bir gün bir aksilik olmasa şaşarım zaten

Thermalright fan almıştım arızalandılar qp den aldım onlar fspye yolla dediler ana öyle bir adres yok kargoya geldim şimdi internette de kalıcı olarak kapandı diyor zaten deli olcam yine bir gün bir aksilik olmasa şaşarım zaten
Thermalright ın hangi fanları arıza yaptı?
Bir de satıcı şuraya yolla diyeceğine kayıt açıp servis telefonu adresi gibi şeyler vermiyor mu?
Qp bilişim de öyle dandik bir yer de değil bildiğim.

Thermalright ın hangi fanları arıza yaptı?
Bir de satıcı şuraya yolla diyeceğine kayıt açıp servis telefonu adresi gibi şeyler vermiyor mu?
Qp bilişim de öyle dandik bir yer de değil bildiğim.
Valla öyle dediler adreslerini atmışlar eski adres kalıcı olarak kapandı diyor internette tl12 c mi ne 3 lü kit 2 tane

FSP'nin kendisi direkt bakıyor teknik servis olarak. bi distribütörü falan yok kendileri destek olur.

FSP'nin kendisi direkt bakıyor teknik servis olarak. bi distribütörü falan yok kendileri destek olur.
Adresleri doğru değil ki yardımcı olsunlar arıyorum belki 20 kere aradım açan yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,225
Üyeler
196,917
Son üye
bilmiyom01
Geri