1.2 1.3m Bütcem var Hangi Arabayı Önerirsiniz

kaan6262

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
1300000
Bütceme uygun aile arabası arıyorum az km’lik İstanbul İçi Az yakan otomatik vites sanayide gözü olmayan

Hocam araba sahibi değilim ama ailemin sahip olduğu ve zamanında aktif olarak kullanmış olduğum farklı seviyedeki arabalardan birkaçını sizlere önerebilirim.

Aile büyüklüğünüzü bilmiyorum ama çekirdek aile iseniz ve çok sağa sola gitmeyecekseniz, hız ve biraz da hızlı atik bir araba istiyorsanız Skoda Scala 2020 modeli önerebilirim. Araba DSG şanzıman, 300.000km'e gelene kadar kullandım 1000km iken almıştım ve yeri geldiğinde de hor kullandım. Sadece bir enjektör problemi sorunu çıktı ki kronik olan enjektör problemi değil, genelde aşınan DSG şanzımandır. Ancak şanzımanında hiçbir sorun yaşamadım.

Aile genişlediği vakit arabamızı satıp yerine 2018 model 3008 Peugeot satın aldık. Açık konuşayım bu araba konfor ve uzak mesafe arabası, bütçenize göre 100-150 bin kilometre civarında bulabileceğinize inanıyorum. Çok sorunlu bir araba değil, şanzımanı sağlam DSG gibi atik olmasa da gayet güven ve konfor sunuyor.

benim bütceye göre km si baya yüksek
hocam arıza yapmasın istiyorsanız toyota honda mazda hadi hyundai'yi de dahil etsek 4 araç markası var sadece e düşük km istiyorsanız sadece egea veya duster bulabilirsiniz size göre en mantıklısına eleye eleye ulaşabilirsiniz egeya lpg taktıran da var mesela az yaksın diye

Geri