❌İndirim Bitti! 12412 TL Koorui G2741L 27 İnç Monitör, (UHD 160Hz/FHD 320Hz)

Şu monitörlerin boyu da küçültebilinse keşke istediğimde 24 inç 320hz fhd yapayım istediğimde 27inç 4k dkskfkdk harika olurdu

Şu monitörlerin boyu da küçültebilinse keşke istediğimde 24 inç 320hz fhd yapayım istediğimde 27inç 4k dkskfkdk harika olurdu
fhd de genelde 24 inche daraltma modları oluyor ama bu monitörde var mı bilmiyorum.

doğru yönlendirme değil hocam amaç kapsam önemli 1. monitör olarak kullanılır bu
4k nin zevkini ips le alacaksan ayri mesele ama ips panelde ben 4k yerine 2k almayi tercih ederim 4kda ise oled tercih ederim ki zaten 4k sistemi olanların az çok tercihi bu yönde olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5060 arıyorum o sırada gelen yorum;

5090 tercih bütceniz varsa
kredi çek dostum alırsın

4k nin zevkini ips le alacaksan ayri mesele ama ips panelde ben 4k yerine 2k almayi tercih ederim 4kda ise oled tercih ederim ki zaten 4k sistemi olanların az çok tercihi bu yönde olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kredi çek dostum alırsın
4k oledim yok 2k oledim var ama browsing içinde bir tane monitöre ihtiyaç var ya da cad çalıştırıyorum ben oled monitörde cad çalıştırmak çok gereksiz

Ulan inanılmaz bir fiyat bu, Amazon satıcılı olması da çok büyük bir artı. Garanti ile de hem 6 taksit hem de iki farklı kampanyadan 500'er TL bonus veriyor, toplamda 1000TL bonusu var şaka mıdır nedir :ROFLMAO:

Banka 300TL banka puanını puanharca üzerinden 250TL amazon bakiyesine dönüştürüp dayanamayıp satın aldım. İkinci monitör olarak dual mode destekli 4K 160HZ bir monitör aldığıma inanamıyorum şuan :ROFLMAO::ROFLMAO:

Düzenleme: Bonusflaşları kontrol edin, size özel kısmındaki kampanyalarda bana 16k harcamaya da ayrıca 1000TL bonus veriyor. Yani şöyle bir toparlayacak olursam, bu monitörün üstüne amazon'dan yapacağım 5000TL üzeri alışverişe 1500TL bonus daha alabilirim. Geçen ay 10K'ya 1K bonus vardı, bonusları kombolayıp 10 bine 9700X mal ettim.

Düzenleme: @thepublicman teşekkürler paylaşım için.

Son düzenleme:
9060xt 16gb var bunu alsam ıs yaparmı sadece cs2 oynuyorum hıkayelı oyun ıcın ps5 var.

Ulan inanılmaz bir fiyat bu, Amazon satıcılı olması da çok büyük bir artı. Garanti ile de hem 6 taksit hem de iki farklı kampanyadan 500'er TL bonus veriyor, toplamda 1000TL bonusu var şaka mıdır nedir :ROFLMAO:

Banka 300TL banka puanını puanharca üzerinden 250TL amazon bakiyesine dönüştürüp dayanamayıp satın aldım. İkinci monitör olarak dual mode destekli 4K 160HZ bir monitör aldığıma inanamıyorum şuan :ROFLMAO::ROFLMAO:

Düzenleme: Bonusflaşları kontrol edin, size özel kısmındaki kampanyalarda bana 16k harcamaya da ayrıca 1000TL bonus veriyor. Yani şöyle bir toparlayacak olursam, bu monitörün üstüne amazon'dan yapacağım 5000TL üzeri alışverişe 1500TL bonus daha alabilirim. Geçen ay 10K'ya 1K bonus vardı, bonusları kombolayıp 10 bine 9700X mal ettim.
1150 bonu var ben şuan baktım 3 farklı kampanya var 12bin üstü alışverişe 500 birtane daha 500 var birde 3000 üstüne 150 tl var.

Hikayeli oyun pek oynamam yine de alınır mi? normalde 27 inc 2 k oled indiirime girmesini bekliyorum almak için ama bununda fiyatı cazip geldi

Hocam o kampanyada Amazon yok. 500 veriyoruz diye koymadılar herhalde.
evet 150 tl yokmuş 1000 lira bonus geldi ama Bende aldım birtane 200 lira MHden hediye çekim vardı onuda kullandım. 11200e geldi bana.

Hikayeli oyun pek oynamam yine de alınır mi? normalde 27 inc 2 k oled indiirime girmesini bekliyorum almak için ama bununda fiyatı cazip geldi
Hocam panel belli kalitenin üstünde ve dual mode olduğu için her senaryo için tek ekran olayını kapsıyor sayılabilir. Fakat 2K240Hz herhangi bir oled'in sunacağı hareket bulanıklığı ve görtüntü kalitesini beklemek doğru olmaz. Bence OLED bekleyebilirsiniz veya alıp denemek de sağlıklı olabilir, Amazon iade konusunda ferah bir firma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,527
Üyeler
195,041
Son üye
Beerkzebub
Geri