🔥İndirim Sporcular Waspco İndirimi 36gr X 12 Adet 387,95 Tl

9 gram x 12den toplam 108 gram protein eder 500 gram tavuk göğsündeki miktarla yaklaşık olarak aynı, yarım kilosu şu an 150TL civarında olsa gerek. Meseleye şöyle bakmaya başladığımdan beri proteinli sporcu ürünleri çok kazık gibi geliyor, içeriği bırak çoğunun tadı bile güzel değil

yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi n11 de 4 al 3 öde kampanyası ile daha hesaplıya geliyor. bir de bunlar ufak 9 gr falan protein içeriyor. n11 kampanyasında 15 gr protein içerenler de var. WaspCo sayfası n11 de 100 tl de hediye çeki veriyor ama baktım şimdi kupon tükenmiş. 4 tane 15 gr olanlardan kapattım teşekkürler

Ülkerin hiçbir şeyi sağlıklı değil bunun da olacağını düşünmüyorum.

dostlar bunun 1 paketi 36 gram 9 gram protein var. şok'da 40 tl'ye satılan barlar 50 gram 15 gram protein var.
1 gram Protein başına Şok: 2,66 tl / 1g Protein başına Hepsiburada:3,59 tl
hepsiburada da satılan tatlandırıcı kullanmış şeker oranı düşük.
şok da satılan hurma ezmesi ve hurma suyu kullanmış doğal şeker oranı yüksek
alıp almamak size kalmış bilgilendirmek istedim

1778355229079.webp

yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi n11 de 4 al 3 öde kampanyası ile daha hesaplıya geliyor. bir de bunlar ufak 9 gr falan protein içeriyor. n11 kampanyasında 15 gr protein içerenler de var. WaspCo sayfası n11 de 100 tl de hediye çeki veriyor ama baktım şimdi kupon tükenmiş. 4 tane 15 gr olanlardan kapattım teşekkürler
O şekilde daha hesaplı da forumun genel kitlesi üni - lise öğrencisi civarında onların bi anda sadece bu tür bir bar için 1100 TL bütçe ayıramayacağını da unutmamak lazım (genel pek çok insan oluşturamıyor asgari ücret zaten 28k)

züber beğenen varsa yüksek proteinlisi iyi fiyata geliyordu kupon ile trendyolda alınabilir

züber beğenen varsa yüksek proteinlisi iyi fiyata geliyordu kupon ile trendyolda alınabilir
Tat olarak çok kötü.
Hurma + doğal yapılıyor biliyorum ama aşırı sertti, beğenmemiştim

9 gram x 12den toplam 108 gram protein eder 500 gram tavuk göğsündeki miktarla yaklaşık olarak aynı, yarım kilosu şu an 150TL civarında olsa gerek. Meseleye şöyle bakmaya başladığımdan beri proteinli sporcu ürünleri çok kazık gibi geliyor, içeriği bırak çoğunun tadı bile güzel değil
Hocam sağlıklı beslenmek dünyada pahalı, TR'de çok pahalı. Tat konusunda; 3-5 senedir spor yapıp sağlıklı beslenen için emin olun güzel geliyor tatları. Tavuk göğsü artık midemi bulundırıyor, protein shakeler bile öğürtmeye başladı. Haşlanmış yumurtadan, lordan gına geldi. Diğer protein kaynaklarına kıyasla biraz pahalı ama, kahve ile güzel giden, uğraşmadan protein alabileceğiniz bir kaynak bunlarda, çok temiz değiller ama idare edebilecek seviyedeler. Haftada bir pizza, hamburger, kola gibi cheat day-öğünler yerine günde 1-2 tane bunlardan yemek çok daha sürdürülebilir geliyor bana.

Hocam sağlıklı beslenmek dünyada pahalı, TR'de çok pahalı. Tat konusunda; 3-5 senedir spor yapıp sağlıklı beslenen için emin olun güzel geliyor tatları. Tavuk göğsü artık midemi bulundırıyor, protein shakeler bile öğürtmeye başladı. Haşlanmış yumurtadan, lordan gına geldi. Diğer protein kaynaklarına kıyasla biraz pahalı ama, kahve ile güzel giden, uğraşmadan protein alabileceğiniz bir kaynak bunlarda, çok temiz değiller ama idare edebilecek seviyedeler. Haftada bir pizza, hamburger, kola gibi cheat day-öğünler yerine günde 1-2 tane bunlardan yemek çok daha sürdürülebilir geliyor bana.
100% Katılıyorum.
Açıkçası 1 ay lor ile yaptığım besin kombolarıyla geçirdim :D
Tek yaşıyorum haliyle bazen hiç öyle tavuk, et yapacak halim olmuyor. Günlük 1-2 gram proteinle kalmaktansa bu tür ürünlerle birlikte en azından 20-30 gram protein almak için tercih ediyorum.
Zaten bu tür ürünlere ekonomi iyi olsa gerek kalmaz hatta suplement şirketlerine bile gerek kalmazdı ama işte...

Bu fiyata almaya değer mi? Bazı arkadaşlar 200 lira gibi komik rakamlara alabiliyor. Nasıl alıyorsunuz hocam :D

Bu fiyata almaya değer mi? Bazı arkadaşlar 200 lira gibi komik rakamlara alabiliyor. Nasıl alıyorsunuz hocam :D
Yani bence alınır.
Benim fiyat indeksim: Ülkerin iğrenç katkılı çikolata fiyatları = sağlıklı ve katkısız bir ürün fiyatı
Arasında fark yok ya da çok az ise düşünmeden alıyorum.
Zira markette aldığın en dandik bir gofret bile 10-15 TL. Bunda tanesi 32 TL denk geliyor. N11'de kampanya var 4 al 3 öde diye mesela oradan alırsan tane fiyatı daha uyguna geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,624
Üyeler
195,082
Son üye
Enes0234
Geri