Flört konusunda yardım gerekiyor

Ogzyy

80+
Reaksiyon skoru
5
Öncelikle herkese merhaba bunu buraya demek aslında bir değişik bir şey benim için yani sıkılıyorum ama ya neyse ama yapmam gerekiyor artık yaşım 18 ama hala nasıl bir flört eldir falan hiçbir şey bilmiyorum bu tip şeyleri bile anlamıyorum yani bir kere bile olsa sevgili olmadı bir kere 1 kere bike flört Etmedim sanırım yarın ihtiyacım olacak bana yardım eder misiniz yani ne yazacağımı sormak istemem sadece ne tip konular açılmalı işte nasıl denmeli mesela kimi rahat ol bir şey falan yap diyorlardı o tip taktikleri varsa çok iyi olur bilmiyorum yani çok kötü hissediyorum ama komik bir durum yani kusura bakmayın beyler :D

Her ne kadar taktikler versem de arkadaşlara bende şuan böyle bir durumda olduğum için tüm taktikler kafadan silindi konuyu takibe aldım bana da lazım 3-5 bir şeyler :D

hocam kzın yanında rahat ol da küfür falan etme first dateden kibarlık olabilir de böyle abartma yanı elini carpar biyere of acıdı mı kıyamam falan deyıp utanc durume düsme kasmamaya calıs muhabbet acılır zaten nerde okuyosun falan dıye baslar sanırsam herkes katılmayabıılır de hesabı sen öde bence 4lü date mı yoksa normalmı 4lüyse arkadasın destek atar zaten sana

Sevgili olsaniz beraber geçireceğiniz her gün için burada bizemi soracaksın? O yüzden git neysen o ol, relax ol ve ayarı ver evlat!

arkadaşın dediği gibi neysen o ol küfür etmemeye çalış laubali olma kibar ol yeter. kızın spotify hesabını falan bulursan dinlediği grup ve şarkıları dinleyip takip edip sende seviyor takip ediyor dinliyormuş gibi yapabilirsin onun dışı pekte bir taktik yok. aynı ortamlarda bulunuyorsan ufak sohbetin varsa kızda senden bir çekim alıyorsa bitmiştir.

hocam kzın yanında rahat ol da küfür falan etme first dateden kibarlık olabilir de böyle abartma yanı elini carpar biyere of acıdı mı kıyamam falan deyıp utanc durume düsme kasmamaya calıs muhabbet acılır zaten nerde okuyosun falan dıye baslar sanırsam herkes katılmayabıılır de hesabı sen öde bence 4lü date mı yoksa normalmı 4lüyse arkadasın destek atar zaten
Tek ya

Kendini kasma , kendin ol , kendini küçük gösterme , bir hareket yaparken 2 kere düşün , diline hakim ol , özeti bu

röpörtaj gibi böyle sürekli bir şeyler sorma arada sataş örneğin ayakkabısının bağcığını çöz .D gözlük aksesuar falan kullanıyorsa bi dene bak falan güler yüzlü ol her şeyini işte işi okulu neler yaşadın vs. anlatma merak arzuyu tetıkler her şeyini anlatırsan arzu kalmaz rahat relax ol samimi ol neysen öyle davran böyle çok abartılı kibar olma kısacası sankı o senı etkılemeye veya flört etmeye geldi de sen devam edıp etmemeyı seçiyormuşsun gibi düşün ve öyle davran sureklı ıltıfatlar edıp abartma arada konusacak bır sey bulamazsan sırf konuşmak için konuşma sadece gözlerine baksan da yeter telefonunu ya cebıne koy ya da masada açık bi şekilde bırak o bır yerden sonra senle ilgilenmeyıp telefona gömülürse sıradakıne geç buluşmadan sonra darlama mesaj atma sürekli o ne zaman ne kadar bekletıp yazıyorsa aynı şekilde sende o sürede yaz ve son olarak göz temasından korkma gözlerine bak yani böyle süt cocugu gibi panik veya heyecanlı görünme rahat ol gerisi gelir

Bodoslama dal, futbol konularına. Bilmediğin konuda ne sohbet edeceksin. Flört dediğin sohbet. Ağız burun kıvırmana, göbek atmana, takla atmana gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri