Öneri Forza Horizon 6 Yı En Ucuz Nasıl Alırım?

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,633
Forza 6 preimun edition almak istiyorum. En ucuz steam den alma yontemi nedir? Ilk tercih steam. Save sorunu yuzunden gamepass tercih etmiyorum

Forza 6 preimun edition almak istiyorum. En ucuz steam den alma yontemi nedir? Ilk tercih steam. Save sorunu yuzunden gamepass tercih etmiyorum
Şansıma 220 dolarlık skin çıkardım onu satıp aldım. Nays ile %30 vardı ama 100tl falan veriyordu baya düşük. Eneba gibi sitelere de bak

Ben Ukrayna pazarını kullanıyorum Türkiye pazarıyla aynı fiyat şu an. Bi kontrol ettim de en ucuz çin yuanıyla satışta galiba 43 dolar. Şu an bu fiyatların aşağısına bulmak zor galiba

Son düzenleme:
Ben Ukrayna pazarını kullanıyorum Türkiye pazarıyla aynı fiyat şu an. Bi kontrol ettim de en ucuz çin yuanıyla satışta galiba 43 dolar. Şu an bu fiyatların aşağısına bulmak zor galiba
Ultimate için mi bu fiyat hocam

hesap konumu ile mi oluyor çin yuanıyla nasıl alıcaz

hesap konumu ile mi oluyor çin yuanıyla nasıl alıcaz
Hocam steam için bölge değiştirme muhabbeti var. Kaliteli bir vpn ile konuma bağlanıp bir kere alışveriş yapıyorsun, o ülkenin fiyatlandırmasına geçiyor. Tabii problemleri de var steam bunun yasak olduğunu belirtiyor. 3 aydı galiba o ülkenin para birimini falan kullanıyorsun bide. Ben Ukrayna pazarını kullanıyorum indirimle bf6 yı 1000tlye aldım en son. Nasıl yapıldığına dair bir başlık açarım yasak değilse, yapmak isteyenler dener zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam steam için bölge değiştirme muhabbeti var. Kaliteli bir vpn ile konuma bağlanıp bir kere alış veriş yapıyorsun, o ülkenin fiyatlandırmasına geçiyor. Tabii problemleri de var steam bunun yasak olduğunu belirtiyor. 3 aydı galiba o ülkenin para birimini falan kullanıyorsun bide. Ben Ukrayna pazarını kullanıyorum indirimle bf6 yı 1000tlye aldım en son.
Çin yuanı örnek verme sebebim 43 dolar zaten en düşük. Türkiye’de 49 dolar galiba. Bu fiyatların aşağısında bulmak zordur diye örnek verdim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,768
Üyeler
195,151
Son üye
foccin
Geri