cansux
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
Farklı monitörle bakma şansın varmı 2kNe yapabiliriz şimdi arkadaşlar
Farklı monitörle bakma şansın varmı 2kNe yapabiliriz şimdi arkadaşlar
şuanda öyle bir imkanım yok maalesefFarklı monitörle bakma şansın varmı 2k
ayarları fullediğim zaman fps artışı oluyor fakat 2k monitor yok maalesefAyarları fulleyip sanal çözünürlük açıp 1440p ya da 2160p yapıp test edebilir misin?
evet ekran kartına bağlıknk bide yanlış anlamazsan görüntü kablosunun ekran kartına bağlı olduğundan emin misin cidden erdeyse imkansız 200 fps alman
sen dediğim gibi sorununu geminiye anlat o seni yönledirecek yapay zeka harbi harika bişişuanda öyle bir imkanım yok maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayarları fullediğim zaman fps artışı oluyor fakat 2k monitor yok maalesef
evet ekran kartına bağlı
valorant harbi 9gb wram nasıl kullanıyorşuanda öyle bir imkanım yok maalesef
ayarları fullediğim zaman fps artışı oluyor fakat 2k monitor yok maalesef
evet ekran kartına bağlı
deniyeceğimsen dediğim gibi sorununu geminiye anlat o seni yönledirecek yapay zeka harbi harika bişi
sorunun kaynağını bulunca yaz merak ettim
normalde 3gb kullanıyor sende başka bi sorun var çözünürlük falan değilvalorant harbi 9gb wram nasıl kullanıyor
bende anlamadım şuan gemini ile konuşucamvalorant harbi 9gb wram nasıl kullanıyor
v sync ayarı açık mı oyundaSelam forum halkı, başlıkta da belirttiğim gibi sistemim tam performansında çalışmıyor. Valorant oynarken 300-350 FPS’in üstünü neredeyse hiç göremiyorum, hatta bazen 200 FPS’e kadar düştüğü oluyor. Sistemi alırken YouTube’daki performans videolarını izlemiştim; videolarda 500-600 FPS civarında değerler alıyorlardı.
Sistem özelliklerim:
Ekran Kartı: Gigabyte Radeon RX 9070 XT 16 GB
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600
RAM: 16 GB
SSD: 1 TB M.2 SSD
Bu arada sistemi geçen yıl temmuz ayında Unlost sistemlerinden biri olarak satın aldım
arkada 1440p 60 fps discordda canlı yayındaydım ondan olabilir mi ?normalde 3gb kullanıyor sende başka bi sorun var çözünürlük falan değil
ki darboğaz olsa bile en az 400 500 fps alman lazım ekran kartının sadece valoda 9gb wram kullanması ya arka planda bişey ekran kartını kemiriyor ya da kart bozuk
hayır değilv sync ayarı açık mı oyunda
deniyeceğim
olabilir bi herşeyi kapat pc resetle öyle foto at bakıyım kaç wram kullancak valoranttaarkada 1440p 60 fps discordda canlı yayındaydım ondan olabilir mi ?
hayır değil