1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Amaç oyun değil dediğim gibi ama anladım o fiyata yapcak bişey yok o zaman
Guluk kullanimda oyun falan oynarken dram cok ta sart degil.yani olsa da olur olmasa da olur. Yuksek boyutlu dosya aktarimi yaptiginiz xaman dram olmadigindan ssdnin omru kisalir hizi duser. Cok sikinti yapacagini sanmiyorum. Amaciniz depolama icinse alin gitsin

Anladım teşekkür ederim. Şimdilik uygun alıp ilerde yeni m2 alırım o şekilde çözerim. Bu aldığımı da ilerde sadece oyun dosyaları vs için kullanrım
Taksit ile alabilme ihtimaliniz varsa araştırıp bulabiliriz 1-2 tane uğraşmamış olursun için de rahat olur.

Guluk kullanimda oyun falan oynarken dram cok ta sart degil.yani olsa da olur olmasa da olur. Yuksek boyutlu dosya aktarimi yaptiginiz xaman dram olmadigindan ssdnin omru kisalir hizi duser. Cok sikinti yapacagini sanmiyorum. Amaciniz depolama icinse alin gitsin
Depolamadan ziyade edit montaj ve oyun 3 lüsü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taksit ile alabilme ihtimaliniz varsa araştırıp bulabiliriz 1-2 tane uğraşmamış olursun için de rahat olur.
Şöyle ben bütçe 110.000 diye yola çıktım pc yi alana kadar 138k oldu düzgün alacğım diye arttıkça arttı

Depolamadan ziyade edit montaj ve oyun 3 lüsü

Şöyle ben bütçe 110.000 diye yola çıktım pc yi alana kadar 138k oldu düzgün alacğım diye arttıkça arttı
Şu an düşündüğün parçaları bir at bakalım :D kısabileceğimiz şeyler veya haddinden fazla ödediğin parçalar olabilir.

Şu an düşündüğün parçaları bir at bakalım :D kısabileceğimiz şeyler veya haddinden fazla ödediğin parçalar olabilir.

https://www.hepsiburada.com/cooler-...-kgnn-s02-p-HBCV0000C4QQ6P?magaza=Hepsiburada (7000 e aldım)
1778475156033.webp

Bunları sipariş ettim ama iptal de edebilirim halen. Şuan sadece m2ssd ve ram kaldı

https://www.hepsiburada.com/cooler-...-kgnn-s02-p-HBCV0000C4QQ6P?magaza=Hepsiburada (7000 e aldım)
Alıntıyı görüntüle

Bunları sipariş ettim ama iptal de edebilirim halen. Şuan sadece m2ssd ve ram kaldı
Kasaya çok vermişsin , ana kartın çok iyi ancak 2-3k kısılarak b850-p alınabilirdi ancak onun harici şuna buna çok vermişsin diyebileceğim bir parça yok bravo.

Kasaya çok vermişsin , ana kartın çok iyi ancak 2-3k kısılarak b850-p alınabilirdi ancak onun harici şuna buna çok vermişsin diyebileceğim bir parça yok bravo.
Bir de sistem için acelen yoksa ekran kartını iptal et rezalet bir model.

sık sık 50-51k civarına düşüyor soğutması asus tuf'a yakın.

O sisteme o psu yakistramadim hocam. Attigim linkteki 850w psu rahat yeter ama biraz pahali

Gayet iyi bir PSU :D A tier nesi sorun ?

sık sık 50-51k civarına düşüyor soğutması asus tuf'a yakın.
b850-p alacaktım ancak fiyatları yüksekti az daha verip düzgün almak istedim (baya arada kaldım hatta)
hocam zotac indirime girdi geçen 47k ya alcaktım ama kredi kartına peşin 9 taksit yapıyordu o rtx5070 gigabyte eeagle onu aldım o yüzden ? Ben iyi diye biliyordum neden kötü ki

O sisteme o psu yakistramadim hocam. Attigim linkteki 850w psu rahat yeter ama biraz pahali

Sorunu nedir ki o psunun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,787
Üyeler
195,159
Son üye
Revolzen
Geri