❌İndirim Bitti! Apple iPhone 16e 128 Gb (Apple Türkiye Garantili) 38.979 Tl

Anneanneme aldım, 13 Pro kullanıyorum ekran ve kamerada geniş açı olmaması hariç çok beğendim. Ebeveynlerinize alıyor ya da beklentinizi çok yükseltmiyorsanız, çok mantıklı bir seçenek.

ÜRÜN BİTTİ ALANLARA H.O 45 BİN OLDU

• Beğen
Reaksiyonlar: linx
Bu devirde hemde bu fiyatta 128gb cihaz mı olur ya? Şu fiyata 256 verse ölürler sanki.

Kamera ve GPU kırpılmış. Yani grafik oyun ve kamera ile ciddi şeyler yapıyorsan E ibareli iyi olmaz. Günlük kullanıcılar için E serisi yeterli.
Aklına gelebilecek her şeyi kırpılmış, ekranı kasası kamerası falan aklına gelebilecek her şeyi, kısaca 16 işlemcili 13 kasalı karma bir cihaz.

Halen çok akıcı ve sorunsuz şekilde kullandığım beş senelik se2020 den 16e ye geçtim. Daha iyi ekran ve pil süresi dışında hayatıma ekstra bir katkısı olmadı doğrusu ama +5 yıl üstü ios desteği yeterliydi benim için. Tek kamerayla sosyal statüm düşmedi çok şükür:)

Hayır 13 ile aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

120 hz en alınabilir en ucuz cihaz 15 pro 70K yani bu bütçeyle alakası yok
anlatmak istediğim de o ya zaten... 120 hz ekranı bi lüks olarak gösteren applea para yedirmemek gerekiyor diye düşünüyorum zira samsung vs 15bin liralık telefonda bile 90 hz kullanıyor

anlatmak istediğim de o ya zaten... 120 hz ekranı bi lüks olarak gösteren applea para yedirmemek gerekiyor diye düşünüyorum zira samsung vs 15bin liralık telefonda bile 90 hz kullanıyor
Her gün 12 saat ekrana bakan kız arkadaşım 60 hz ile 180 hz arasındaki farkı bile göremiyor yani çoğu kişi gamer erkekler kadar fark edemiyor. Sosyal medyada videoların sabit 30 veya 60 fps olması da 120 hz'i önemsiz kılıyor, durum böyle işte. Şahsen ben 15 yıldır günde 12 saat ekrana bakıyorum ve bana telefonda 60 hz hiç göz falan kanatmıyor gayet akıyor.

Her gün 12 saat ekrana bakan kız arkadaşım 60 hz ile 180 hz arasındaki farkı bile göremiyor yani çoğu kişi gamer erkekler kadar fark edemiyor. Sosyal medyada videoların sabit 30 veya 60 fps olması da 120 hz'i önemsiz kılıyor, durum böyle işte. Şahsen ben 15 yıldır günde 12 saat ekrana bakıyorum ve bana telefonda 60 hz hiç göz falan kanatmıyor gayet akıyor.
beklentiler farklı olunca arayışlar da farklı oluyor tabii ki sen de haklısın ama ben 200 hz monitörden sonra katlanamıyorum 60 hz ekrana :D

Geri