Yardım 2.El Asus Rx6600 Kartıma 9120 Tl Teklif Geldi Sizce Satılır mı ?

Ekran kartıma 9500 tl teklif geldi siteninde aldığı ücretle birlikte bana 9120 tl kalıyor sizce fiyat nasıl satıp yeni ekran kartı almayı düşünüyorum şuanki mevcuttaki işlemcim i312100f bana ekran kartı olarak ne önerirsiniz?
risk almayan v*ski içemez hocam ya çok iyi fiyata satmış olacaksın ya da kart gidecek

Bu h
benlik bi durum yok ben fiyatı 9500 koydum isteyen alır istemeyen almaz yani zorla kimseye ürün satmıyoruz ben satmak maksadıyla bu paralara koymadım aciliyetimde yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam direk ödemeyi yaptı arkadaş 9120 tl direk ödedi
Bu yine de sen de de bir şey olduğunu değiştirmez ikinci el piyasasin anasını ağlattınız tabi bu enayiler de akillanmadikca bu devran böyle gider

Bu h
Bu yine de sen de de bir şey olduğunu değiştirmez ikinci el piyasasin anasını ağlattınız tabi bu enayiler de akillanmadikca bu devran böyle gider
yani tabii ki bende sonuçta bu kartı satıp ikinci el bir kart olacağım maalesef ekran kartı piyasasınında anası bellendiği için bende ederken alacağım karta normal ederinden fazla vericem ülkemizin problemi bu yapacak bişe yok

yani tabii ki bende sonuçta bu kartı satıp ikinci el bir kart olacağım maalesef ekran kartı piyasasınında anası bellendiği için bende ederken alacağım karta normal ederinden fazla vericem ülkemizin problemi bu yapacak bişe yok
Düzeltmemiz cok zor bir şey diyemiyorum sat gitsin bulmuşken

şahsen ben olsam gönderirdim. bu arada adam ile wpden konuş dilini yokla anlarsın zaten konuşmasından
valla arkadaş biraz delikanlı dediğimiz abilerden hani kardeşim sorunun neyse çözelim istersen kimliğimi falan atayım sana kargo paranıda vereyim falan hesabı yapıyor.Bu zamana kadar çok ürün sattım elektronikte hiç kötü biriyle karşılaşmadım ama insan bilemiyor türkiyede ne ile karşılaşacağını

sadece konudaki soruya cevabım düşünmeden satılır

Riske girmeye değmez bu fiyattan sattığında 2 bin TL kar etmiş olursun. 2 bin TL bu devirde para mı Allah aşkına ne geliyor bu paraya? 7 bine elden sat riske girme daha iyi.

umarım çalışan kartını bozuk bir kart ile değiştirip geri göndermezler, satıcı olarak iadeyi reddetme şansın yok çünkü alıcının koşulsuz şartsız iade hakkı mevcut senin de koşulsuz şartsız iade alma zorunluluğun var, iade geldiği gibi ödenen tutar alıcının banka hesabına veya kredi kartına geri gidiyor bilgin olsun @KaanEfeVR

Havale ile gönderirim de

abi şimdi alıcı arkadaş aradı çalışıyorum dedi ben kocaelindeyim o sakaryada skıntı yok gerekirse kestiği parayı veririm dedi bilemedim yollasam mı kargo ile yoksa yollamasam mı sence video falan alıp yollasam sıkıntı olur mu çok arada kaldım valla
kocaelinin neresindesin hocam. ben de kocaelideyim sakaryaya gideceğim cuma gunu. aracı olayım sıze elden teslim yapalım pgnin kestigi ucret yerine :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,936
Üyeler
196,858
Son üye
utku7
Geri