Valorantta Demirden Bile Çıkamıyorum Çok Yeteneksiz Hissediyorum

berkew9

80+
Reaksiyon skoru
0
Hesabı açalı 1 yıl oldu ama 1 yıl boyunca oynamadım hep 1-2 ay ara verip bir süre oynadım sonra tekrar bıraktım bayağı bir süre. Çok istikrarsız oynamamdan mı bilmiyorum. Demir 2'yim şu an. Bu hafta 11 maç kaybettim üst üste 1 tane bile kazanamadım demir 1'e düşmeme çok az kaldı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı

Hocam verebileceğim en iyi tavsiyem Suna odaklanmanız mouse kafa hizasında olsun buna özen gösterin ve uygun ortalama bir sens seçin mesela benim sensin 1600 dpi ve 0.165 ve gamesens de önemli ama elonuz zaten Demir cross placement a çalışın

sistem ve ekipmanlar çok önemli hocam. 75 hertz monitör kullanıp radiant olan gördünüz mü hiç ? yada dandik ışıklı mouse kullanıp radiant olan ?
Ekipmanlarınızı iyi seçmeniz lazım. Onun dışında çokta önemli değil immortala çıkmanız. Hayatınızda hiçbirşey değişmeyecek

Hocam verebileceğim en iyi tavsiyem Suna odaklanmanız mouse kafa hizasında olsun buna özen gösterin ve uygun ortalama bir sens seçin mesela benim sensin 1600 dpi ve 0.165 ve gamesens de önemli ama elonuz zaten Demir cross placement a çalışın
800 dpi 0.43 sens iyi mi

beceri, ekipman ve tecrübe işi öneriyle yapabileceğin bir şey değil

Hesabı açalı 1 yıl oldu ama 1 yıl boyunca oynamadım hep 1-2 ay ara verip bir süre oynadım sonra tekrar bıraktım bayağı bir süre. Çok istikrarsız oynamamdan mı bilmiyorum. Demir 2'yim şu an. Bu hafta 11 maç kaybettim üst üste 1 tane bile kazanamadım demir 1'e düşmeme çok az kaldı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı
YouTube Dash kanalını izle

oncelikle insanlarin onerdigi senslerin size uygun olacagini dusuncesinden kurtulun hocam sahsen gpx2 ile 585 dpi 803 sens oynuyorum tam benlik sens oldugunu dusunuyorum ve memnunum ayrica solo degil yaniniza bi duo alarak keyifli zaman gecirirseniz beceri zamanla olusur

sürekli oynayarak gelişirsin her işde olduğu gibi ekipman cart curt diyen var burda ama ben 60hz monitör 100tl lik mousle immoyu çıkmıştım sabahtan akşama kadar oynuyordum şuan ekipmanlarım sağlam ama elmasdan yukarı çıkamıyorum çünkü fazla oynamıyorum zaman ayırdıkça gelişirsin

aralıklı oynadığına göre çok sevdiğin bir oyun değil anlaşılan. başka nedenlerle aralıklı oynadıysan oynama aralığını sıklaştır.
öncelikle kendine uygun ayarları bulmaya çalış. başkasının rahat ayarı senin için rahat olmayacaktır.
maçlara girmeden mutlaka ısınma oyunu at.

Hocam illa Rank kasmak istiyorsan bol bol aim çalış ve profesyonel oyuncuları izle. Oyun sadece çatışma değil kafada biraz oyun kurman lazım.

Hocam sensi rahat ettiğin bir ayara al. Çok yüksek olmasın. Pro oyunculara bak, sana çok düşük veya yüksek gelebilir. Kendin rahat edeceğin şekilde kabaca x1.2 veya x0.8 dolaylarında takıl proların e-sens değerine. Daha detaylı üstünde durmak istersen yt da videoları var.

Ama açıkçası çok ekstrem değerler olmadığı sürece her oyuncu o ranktan çıkabilir. Seni oyunun her kademesinde geliştirecek ve özellikle bu ranklardan en hızlı çıkaracak şey düşünmektir. Sözümü yanlış anlama ama o rankta oynuyorsan muhtemelen düşünmeden oynuyorsundur. Valoranta replay sistem geldi herhalde, aç maçlarını seyret, nerede neden kaybetmişsin anla. Bu kadar basit. Eğer kendin hatalarını göremiyorsan oyun bilgin eksiktir, aç demo incelemelerini izle ama kendi demolarını sakın es geçme. Zaten 4-5 demonu güzelce inceledikten sonra bunları oyun esnasında yapmaya başlayabileceksin.

Düşünerek hareket edeceksin, burda peek almam iyi mi kötü mü? Bombayı korurken genelde kötüdür ama dümdüz zamana oynamanın yeterli olmayacağı zamanlarda iyi olabilir. Buraya smoke attım ama iyi mi kötü mü? Takımıma gerçekten kontrol sağladım mı yoksa atmış olmak için atıp kıymetli bir şeyi boşa mı harcadım? Bu el tam çekmek için yeterli param yoktu, spectre aldım. Uzun mesafeye peeklemem yanlış oldu, dar alanda hızlı peek almalıydım vs vs.

Oyunun kuralı budur. Oturup manyak aim kasmayacaksan her zaman her rankta ihtiyacın olan bilinçli hareket etmektir, istemesen dahi kazandırır. Sana dediklerimi yap, bunlar zaten bir süre sonra hattı sayılır oranda reflekse dönüşecek.

Evet aim de çalış, mekanikleri öğren, ekonomi yönetmeyi öğren ama sana anlattığım hepsinin başında gelir. En az çabayı gerektirir ve en büyük katkıyı sağlar. Bunları ess geçme, şimdiden rank atlamış sayılırsın.

Aim gelişir oyun bilgisi gelişir ama önemli olan oynarken keyif almak. TR serverda özellikle düşük ranklarda herkes birbirine sallıyor bu yüzden TR server devam edecekseniz sesleri kısıp duymamak daha sağlıklı olacaktır. Demirden çıkmak o zaman daha kolay olacaktır.

Geri