Valorantta Demirden Bile Çıkamıyorum Çok Yeteneksiz Hissediyorum

Rito oyunlarından zevk alabilmek çok zor. Eğlence modlarında bile millet dereceli oynumş gibi oynuyorlar.

sistem ve ekipmanlar çok önemli hocam. 75 hertz monitör kullanıp radiant olan gördünüz mü hiç ? yada dandik ışıklı mouse kullanıp radiant olan ?
Ekipmanlarınızı iyi seçmeniz lazım. Onun dışında çokta önemli değil immortala çıkmanız. Hayatınızda hiçbirşey değişmeyecek
60 hz laptopla radiant olan bile var.

Hesabı açalı 1 yıl oldu ama 1 yıl boyunca oynamadım hep 1-2 ay ara verip bir süre oynadım sonra tekrar bıraktım bayağı bir süre. Çok istikrarsız oynamamdan mı bilmiyorum. Demir 2'yim şu an. Bu hafta 11 maç kaybettim üst üste 1 tane bile kazanamadım demir 1'e düşmeme çok az kaldı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı
hocam bir oyunda eğer ya yapamıyorum diyip masayı parçalayıp daha çok oynarsanız emin olun gelişeceksiniz

bırakalı 2 sene oluyo

delta force'a geçtim yüzüne bile bakmıyorum

Hesabı açalı 1 yıl oldu ama 1 yıl boyunca oynamadım hep 1-2 ay ara verip bir süre oynadım sonra tekrar bıraktım bayağı bir süre. Çok istikrarsız oynamamdan mı bilmiyorum. Demir 2'yim şu an. Bu hafta 11 maç kaybettim üst üste 1 tane bile kazanamadım demir 1'e düşmeme çok az kaldı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı
valorantı bırak cs ye başla yada dön valorant toxic kaynıyor ayrıca smurf kaynıyor moral bozmaya gerek yok kasıp koşarak hs ler vs moral bozacağına sinir olup cs başla en kötü hileye kudurursun cs de gidersin faceit oynarsın gelişmeye çalışırsın

800 dpi 0.43 sens iyi mi
800 dpi 0.2 yap
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valorantı bırak cs ye başla yada dön valorant toxic kaynıyor ayrıca smurf kaynıyor moral bozmaya gerek yok kasıp koşarak hs ler vs moral bozacağına sinir olup cs başla en kötü hileye kudurursun cs de gidersin faceit oynarsın gelişmeye çalışırsın
CSnin alt ranklarda amaç silah alıp adam öldürme, rakabetçi havası hiç yok maçlarda çekişme yok valo oyuncuya bunu sağlıyor beceriksiz dahi olsan çekişmeyi sürdürüyorsun CS bana çok monoton ve heycansız geliyor.

Tek bir tavsiye veriyim 'Movement' öğren
İnan bana öğrendiğin sürece çıkamayacağın Rank yok

800 dpi 0.2 yap

CSnin alt ranklarda amaç silah alıp adam öldürme, rakabetçi havası hiç yok maçlarda çekişme yok valo oyuncuya bunu sağlıyor beceriksiz dahi olsan çekişmeyi sürdürüyorsun CS bana çok monoton ve heycansız geliyor.
Valoranta göre kıyasla daha iyi skin piyasası var valoranta ve lole bastığım parayı cs ye basıp al sat yapsaydım 2ye 3 e katlardım

Oyunu sürekli oynamak ve doğru ayarları bulmak dışında , profesyonel oyuncuları izlemek de size fazlasıyla oyun bilgisi katıcaktır. Elosu yüksek kişilerin oynayışlarını izlemek sizin oynayışınızı da olumlu etkiler

800 dpi 0.2 yap

valonuın ilk zamanki heyecanı kalmadı

oynadikca gelisirsin zaten baska caresi yok yuzlerce saat oynaman lazim bosver abi bu kadar ugrasilmaz bi oyun icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri