Hazır Sistem İçin Doğru Zaman Var mı?

Tekinsiz

80+
Reaksiyon skoru
1
70-80 bin tl bütçem var.

Hazır sistem almak mı mantıklı yoksa tek tek parça toplamak mı ?

Hazır sistemde güzel bir indirim yakalamak ve tek seferde işin içinden çıkmak istiyorum açıkçası, bunun için beklemeliyim yakında böyle bolca indirimden faydalanabileceğim bir süreç var mı ?

70-80 bin tl bütçem var.

Hazır sistemde güzel bir indirim yakalamak ve tek seferde işin içinden çıkmak istiyorum açıkçası, bunun için beklemeliyim yakında böyle bolca indirimden faydalanabileceğim bir süreç var mı ?
zam haberleri yok gibi şuan beklemek mantıklı gibi ama pat die zam gelirsede şaşırma hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hazır sistem daha mantıklı tek tek indirim kovalamicaksan

70-80 bin tl bütçem var.

Cuma günleri incehesap'ta indirimler oluyor hazır sistemlerde onlara bakabilirsiniz. Bir site daha vardı pazartesi günleri yapıyor o da ama unuttum. Gören bilen biri belki hatırlatır.

70-80 bin tl bütçem var.

Tek tek parçalarda indirim kovalarsan daha uyguna yapabilirsin. Hem de tamamen istediğin parçalarla bir sistem kurmuş olursun.

yine aynı sekilde 22.00 da baslıyor hocam ama incehesap gibi dusunmeyin 5-10 tane urun indirime giriyor gamer gecesinde
Güzel, belki de orada işimize yarayan bir OEM paket daha iyi bir fiyata gelir göreceğiz. Ama genel olarak incehesap dışı yerler OEM paketler için akıl almaz fiyatlar yazıyor. Sanmıyorum ama bakıcaz yine :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,932
Üyeler
195,208
Son üye
orhxn
Geri