❌İndirim Bitti! Inno3d Nvidia Geforce Rtx5080 X3 16gb - 65.799,06 Tl

Gece saat 22:00 den sonra bir Vatan Bilgisayar sitesini kontrol et istersen. Inno3d modellerinde bir tık düşüş var gibi. Ama yine yüksek fiyatları tabi. Gece 22:00 dan sonra 30.000 - 32.000 TL civarına düşebilir. 32.000 TL civarına düşülürse alınır mı? (2 fanlı modellerini baz alıyorum.) Bence alınmaz. 28.000- 30.000 TL aralığı olmalı bence en az.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vatan Bilgisayar sitesindeki ekran kartlarında anlamlandıramadığım bir durum var. Daha önce biri daha değinmişti bu konuya bu sitede ama cevap alınmış mıydı hatırlamıyorum. Vatan'ın sitesinde ekran kartlarında Oc versiyonu düz normal versiyona göre daha düşük fiyatlandırıyorlar. Uzun zamandır böyle. Araştırmıştım ama tatmin eden bir cevap bulamamıştım. Sistemsel bir durum mu yoksa çalışanlar farkında ama pek önemsemiyorlar mı o konuda bilgim yok.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
26ya 5060ti zotac alinir mi hocam sizce

Gece saat 22:00 den sonra bir Vatan Bilgisayar sitesini kontrol et istersen. Inno3d modellerinde bir tık düşüş var gibi. Ama yine yüksek fiyatları tabi. Gece 22:00 dan sonra 30.000 - 32.000 TL civarına düşebilir. 32.000 TL civarına düşülürse alınır mı? (2 fanlı modellerini baz alıyorum.) Bence alınmaz. 28.000- 30.000 TL aralığı olmalı bence en az.

Vatan Bilgisayar sitesindeki ekran kartlarında anlamlandıramadığım bir durum var. Daha önce biri daha değinmişti bu konuya bu sitede ama cevap alınmış mıydı hatırlamıyorum. Vatan'ın sitesinde ekran kartlarında Oc versiyonu düz normal versiyona göre daha düşük fiyatlandırıyorlar. Uzun zamandır böyle. Araştırmıştım ama tatmin eden bir cevap bulamamıştım. Sistemsel bir durum mu yoksa çalışanlar farkında ama pek önemsemiyorlar mı o konuda bilgim yok.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Hocam bunu bende farkettim. Yine bu şekilde indirim olursa Zotac 5080 in hangi modeli alınır ? Bende 5080 bir sistem toplamak istiyorum. Bu fiyatlara 5080 alınır mı?

Yok aynı kart değiller, benim attığımda fan farklı, blok farklı muhtemelen daha iyi bu.
3x oc modeli buhar odası olan model 3x de yok

Hocam bunu bende farkettim. Yine bu şekilde indirim olursa Zotac 5080 in hangi modeli alınır ? Bende 5080 bir sistem toplamak istiyorum. Bu fiyatlara 5080 alınır mı?
Zotac solid core yerine 3x oc alınır

26ya 5060ti zotac alinir mi hocam sizce

Ben almazdım şahsen. Ne oynadığından, dlss, mfg açımından bağımsız olarak 26.000 TL 5060 ti için çok. Hatta 20.000 TL civarına düşmesi gerekiyor ama belleğinin yüksek olması ve bellek fiyatlarındaki anormallik aşağı düşmesini engelliyor gibi. Biraz daha üstüne koyup rtx 5070, aynı fiyatlara rx 9070, 32.000 TL civarı rx 9070 xt alırım daha iyi. Ama bunun hakkında bir konu açabilirsiniz. Başka arkadaşların daha farklı görüşleri olup size daha iyi tavsiyeler de verebilirler.

Son düzenleme:
Ben almazdım şahsen. Ne oynadığından dlss, mfg açımından bağımsız olarak 26.000 TL 5060 ti için çok. Hatta 20.000 TL civarına düşmesi gerekiyor ama belleğinin yüksek olması ve bellek fiyatlarındaki anormallik aşağı düşmesini engelliyor gibi. Biraz daha üstüne koyup rtx 5070, aynı fiyatlara rx 9070, 32.000 TL civarı rx 9070 xt alırım daha iyi. Ama bunun hakkında bir konu açabilirsiniz. Başka arkadaşların daha farklı görüşleri olup size daha iyi tavsiyeler de verebilirler.
Tesekkur ederim hocam bir konu acayim ben en iyisi

Beyaz olsun, kasam kötü olduğundan soğutması iyi olsun, şekil şukul severim jan janlı olsun gibi bir düşünceniz yoksa, performans alim yeterli diyorsanız herhangi bir model alınabilir. Ancak az önce açılan konudaki yaklaşık 45.000 TL'ye inno3d 5070 ti modelini alsaydınız daha iyiydi. Mevcut fiyatlandırmalarda rtx 5080 ile rtx 5070 ti arasındaki 20.000 TL'ye varan fark pek cazip değil. Bu kadar farkı verecek bir güç farkı yok ortada. Şahsi düşüncem bu yönde.

Beyaz olsun, kasam kötü olduğundan soğutması iyi olsun, şekil şukul severim jan janlı olsun gibi bir düşünceniz yoksa, performans alim yeterli diyorsanız herhangi bir model alınabilir. Ancak az önce açılan konudaki yaklaşık 45.000 TL'ye inno3d 5070 ti modelini alsaydınız daha iyiydi. Mevcut fiyatlandırmalarda rtx 5080 ile rtx 5070 ti arasındaki 20.000 TL'ye varan fark pek cazip değil. Bu kadar farkı verecek bir güç farkı yok ortada. Şahsi düşüncem bu yönde.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bilmediğim için soruyorum. Sistem toplamak için maddi açıdan, imkan varsa Amozon dan toplamak daha mı uygun olur? (Yurtdışı)

Cevabınız için teşekkür ederim. Bilmediğim için soruyorum. Sistem toplamak için maddi açıdan, imkan varsa Amozon dan toplamak daha mı uygun olur? (Yurtdışı)
Siz yurtdışındasınız değil mi?

Amazon'dan toplamak Türkiye'de genelde ucuz değil güvenli oluyor. Satıcının mağaza değil de amazon olduğu durumlarda bir sorun olduğunda paranızı almakta çok yüksek ihtimalle sorun yaşamıyorsunuz. Yurtdışında Hindistan gibi veya Afrika ülkeleri gibi bir yerde değilseniz yine ( amazon ürün yorumlarında genelde bu ülkelerdeki arkadaşların memnun olmadığı gözüme çarpıyor. 😅 ) amazon güvenilir liman gibi. Bulunduğunuz yere göre en uygun ürünleri bence de yakalayıp temin edebilirsiniz. Amerika Amazon'da Asus Tuf rtx 5080 oc 59.815 TL. Türkiye Amazon'da 97.999,99 TL. Sanki tuş 9'a basılı kalmış gibi. Dikkatini çekerim 98.000 TL değil. O yüzden sanırım evet yurtdışında amazondan ürün almak genelde Türkiye'ye göre ucuz görünüyor. Aynı zamanda Amerika'daysanız newegg sitesine de bakabilirsiniz. Oradakiler bazen bir tık daha uygun olabiliyordu.

Siz Türkiye'desiniz ama amazon uk, amazon usa, amazon nl, tarzı yerlerden en uygun fiyatlı ürünü almak istiyorsanız o zaman çarşı karışıyor. Türkiye'ye gelen ürünlerde vergi üstüne vergi yiyecektir. Şahsi olarak az önceki Asus tuf rtx 5080 amerika'dan alınıp Türkiye'ye getirtilmek istense muhtemelen Türkiye'den alabileceğinin çok üstüne bir para harcaman gerekecektir.

Yani kısaca yurtdışında olan sizseniz ve ürünü amazondan almak istiyorsanız evet kabul edilebilir. İndirim bekleyin, uygunsa alın. Ama siz Türkiye'desiniz ve diğer ülkelerdeki amazonlardan uyguna bir şeyler almak istediyseniz, istemeyin.

Geri