Evet bildiğin bir şey yok ki , kulaktan duyup yazıyorsun
Gigabyte X870E Aorus Elite ICE anakarta sahibim 10 aydır bios ekranında mouse dona dona hareket ediyor ve 10 aydır hiçbir bir çözüm sunmuyor
X870e anakart alsan bile gigabyte gibi büyük firma halen sorunu çözememiş redditte ve hatta bu forumda benim gibi ağlayan insanlarda var

İşin daha kötü tarafı 3 gün önce en son bios sürümüne geçtim şimdi klavye tuşuna bastığımda mouse da tıklıyor . Offset olarak -22 verecem cure optimizera izin vermiyor

TREF değeri 50.000 yazamıyorum 5 ve 0 a bastıktan sonra stringi siliyor . Yani gigabyte da olsa böyle sorunlar var ve devam ediyor bu yüzden gigabyte anakart artık almayı planlamıyorum Colorful b650 anakartım daha iyiydi o derece
Asrockta bu olay oldu x3d işlemcilerde böyle vakalar oldu . hatta bunu yaşayan bir adam aynı anakarta başka 9800x3d almış ve takmış ne tesadüftür ki adam güncellememiş bios update (son çıktıktan sonra 3.4 güncellemesi)
Alıntıyı görüntüle
redditte bu adamlar baya dalga geçmişlerdi 2. işlemciyi yaktı diye
ha bu arada haber kaynağını verim belki girersin bir şey okursun
ASRock motherboards kills two CPUs for one user Each day, ASRock users either avoid updating their firmware because they are not aware of an update, or
videocardz.com
Bios update ile bile çözmüşler ve Yeni çıkan anakartları da sayarsan kulaktan duyduğun asrocklar yakıyor tabiri biraz komik