Cs2 De 82 Derece İşlemci

Reaksiyon skoru
0
Cs2 ye girdiğimde işlemci sıcaklığı 70-83 arası geziyor ve ram kullanımı 16gb normal mi bu değerler

Bellek tüketimi normal. İşlemci tarafında iyileştirmeler yapılabilir. Soğutma değiştirilebilir, termal macun yenilenebilir. Kasa soğuıtması iyi değilse iyileştirilebilir.

İşlemci 9800x3d soğutucu kasa 4 fanı hariç msi 360 sıvı soğutucu üçlü fan içeri hava verirken diğerleri çıkış yapıyor

İşlemci 9800x3d soğutucu kasa 4 fanı hariç msi 360 sıvı soğutucu üçlü fan içeri hava verirken diğerleri çıkış yapıyor
9800x3d o kadar ısınmaması lazım diye biliyorum. yani 82 derece o işlemciye zarar vermez ama sanki bi 65-70leri görse güzel olur gibi . işlemci fan rpm leri nasıl biostan ayarladınmı hiç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9800x3d o kadar ısınmaması lazım diye biliyorum. yani 82 derece o işlemciye zarar vermez ama sanki bi 65-70leri görse güzel olur gibi . işlemci fan rpm leri nasıl biostan ayarladınmı hiç
bi kaç cs testine baktım 60 dereceyi bile geçmiyor işlemci. 82 derece biraz anormal ama dediğim gibi işlemciye zarar verecek sıcaklık değil

Turbo şeklinde ayarlamıştım hocam açıkçası biosa o kadar hakim değilim şimdi de god of warda 86 87 dereceleri görüyor anlamadım

Hocam kasayı yeni topladım macunlu bir şekilde gelmişti itopyadan

Turbo şeklinde ayarlamıştım hocam açıkçası biosa o kadar hakim değilim şimdi de god of warda 86 87 dereceleri görüyor anlamadım

kesinlikle bi anormallik var o değerler asla normal değil. zaten 9000 serisi serinliği ile öne çıkan modeller üretti.

Havalar ısındı, 9700X işlemcim ile thermalright phantom 120se hava soğutucu ile beraber 4k yüksek ayarlarda max 72 dereceyi gördüm. Sizin o dereceler kesinlikle normal değil bir sorun var

yük altındayken değerlerin fotoğrafını atabilmen mümkünmü

yük altındayken değerlerin fotoğrafını atabilmen mümkünmü
furmark testine sokabilirsin

Hocam yardım çaban için çok teşekkür ederim belki bu sorunu yaşayan olur diye yazıyorum yeni kasa aldığım için sıvı soğutucuyu takıp göndermişler ben de macun sürdüler mi diye çıkarıp takmıştım fakat vidanın biri hafif bol kaldığı için tak oturmamış şimdi çıkarıp tekrar takınca düzeldi.

Hocam yardım çaban için çok teşekkür ederim belki bu sorunu yaşayan olur diye yazıyorum yeni kasa aldığım için sıvı soğutucuyu takıp göndermişler ben de macun sürdüler mi diye çıkarıp takmıştım fakat vidanın biri hafif bol kaldığı için tak oturmamış şimdi çıkarıp tekrar takınca düzeldi.
Güzel, sevindim. Hayırlı olsun.

güzel günlerde kullan dostum. 🤗

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,201
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri