yusufpolat25
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Cs2 ye girdiğimde işlemci sıcaklığı 70-83 arası geziyor ve ram kullanımı 16gb normal mi bu değerler
işlemcin ne soğutucun ne kasanın hava akışı nasıl detay lazımCs2 ye girdiğimde işlemci sıcaklığı 70-83 arası geziyor ve ram kullanımı 16gb normal mi bu değerler
9800x3d o kadar ısınmaması lazım diye biliyorum. yani 82 derece o işlemciye zarar vermez ama sanki bi 65-70leri görse güzel olur gibi . işlemci fan rpm leri nasıl biostan ayarladınmı hiçİşlemci 9800x3d soğutucu kasa 4 fanı hariç msi 360 sıvı soğutucu üçlü fan içeri hava verirken diğerleri çıkış yapıyor
bi kaç cs testine baktım 60 dereceyi bile geçmiyor işlemci. 82 derece biraz anormal ama dediğim gibi işlemciye zarar verecek sıcaklık değil9800x3d o kadar ısınmaması lazım diye biliyorum. yani 82 derece o işlemciye zarar vermez ama sanki bi 65-70leri görse güzel olur gibi . işlemci fan rpm leri nasıl biostan ayarladınmı hiç
İşlemcinin termal bakımıni yap 65 70civarına gelirse iyi olabilirCs2 ye girdiğimde işlemci sıcaklığı 70-83 arası geziyor ve ram kullanımı 16gb normal mi bu değerler
kesinlikle bi anormallik var o değerler asla normal değil. zaten 9000 serisi serinliği ile öne çıkan modeller üretti.Turbo şeklinde ayarlamıştım hocam açıkçası biosa o kadar hakim değilim şimdi de god of warda 86 87 dereceleri görüyor anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kasayı yeni topladım macunlu bir şekilde gelmişti itopyadan
yük altındayken değerlerin fotoğrafını atabilmen mümkünmüTurbo şeklinde ayarlamıştım hocam açıkçası biosa o kadar hakim değilim şimdi de god of warda 86 87 dereceleri görüyor anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kasayı yeni topladım macunlu bir şekilde gelmişti itopyadan
furmark testine sokabilirsinyük altındayken değerlerin fotoğrafını atabilmen mümkünmü
Güzel, sevindim. Hayırlı olsun.Hocam yardım çaban için çok teşekkür ederim belki bu sorunu yaşayan olur diye yazıyorum yeni kasa aldığım için sıvı soğutucuyu takıp göndermişler ben de macun sürdüler mi diye çıkarıp takmıştım fakat vidanın biri hafif bol kaldığı için tak oturmamış şimdi çıkarıp tekrar takınca düzeldi.
güzel günlerde kullan dostum.Hocam yardım çaban için çok teşekkür ederim belki bu sorunu yaşayan olur diye yazıyorum yeni kasa aldığım için sıvı soğutucuyu takıp göndermişler ben de macun sürdüler mi diye çıkarıp takmıştım fakat vidanın biri hafif bol kaldığı için tak oturmamış şimdi çıkarıp tekrar takınca düzeldi.