Anakarta Ekran Kartını Takamıyorum.

Ya benim çok uykum var karıştırıyorum ya da siz konu sahibini karıştırıyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi görsel hocam konu sahibi arkadaş ben değilim
Benim daha çok varmış hocam kb tekrardan :D

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
o soğutucu anakartın kendisinden mi hocam? böyle bir şey varsa anakartın üreticisi kimse bir iletişime geçmenizi öneririrm. fakat pratik ve anlık bir çözüm olarak riser veya ekran kartı dik tutucu kullanmanızı tavsiye ederim. hem daha estetik ve güzel durur

o soğutucu anakartın kendisinden mi hocam? böyle bir şey varsa anakartın üreticisi kimse bir iletişime geçmenizi öneririrm. fakat pratik ve anlık bir çözüm olarak riser veya ekran kartı dik tutucu kullanmanızı tavsiye ederim. hem daha estetik ve güzel durur
Aynı ekran kartı ve anakartı kullanan sorun yaşamayanlar var. Bir yerde hata var ama bunu sistem sahibi dışında bilecek kişi yok sorununu çözüp çözmediğini de yazmamış.

Saçmalığa bak :D

Böyle piyasaya yeni girmiş her amd işlemci tavsiyesi isteyene colorful anakartı tavsiye ederlerse böyle olur. Colorful ne arkadaş? Adamlar daha piyasaya yeni girdi anakart pazarında diye biliyorum. Ekran kartları olsa hadi neyse diycem. Bioslarının stabil olup olmadığı bile meçhulken. Neden yarım asırdan fazladır kendini kanıtlamış 3 firmadan birinden almazlar anlamıyorum

Umarım konu sahibi sorununu çözer

Arkadaşları sistemi sonunda bitridm ekran kartınıda taktım. Şuanki sorunda ise görüntü gelmiyor. No signal diyor. Hata ışıklarıda yanmıyor. 4F diye bir hata kodu var sadece. Ramleri çıkarıp taktım her şeyi denedim olmuyor

Ekler

• image.webp
    image.webp
    671.7 KB · Hit: 16
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,100
Üyeler
196,894
Son üye