Lcd ekranı ve Knob tuşu var. Onun dışında genel anlamda benzerler.F99 ile arasında fark var mı çok fazla ? böyle böyle ipin ucunu kaçıracam gibi xd.
Ya bas parayı al ilerde sevgilinin fotosunu koyar cilve falan yaparsınEkran mekran bize çok gelir YÖMYECİ adamız biz.
Ya ben doğduğumdam beridir orası kapalı çok takma. Ben chill guy'ım, anime koyuyom geçiyom.Hayali +4k daha verdirtir de orayı kapatalı çok oldu çok kötü bir şekilde 6 yılımın patlamasını yaşadım xd.
Görüldü attığın için ben koyuvericem(anime kızını)bana da bi koyuversene (anime kızını)
Driver kurmuyoruz bile mouse un driverını indirmedik 4 seçenek var otomatik geleni kullanıyoruzBen minimalist insanım ya monitörüm 10 senelik LG 75hz TN panel , eski mousem le coo 10 yıllık mouse , klavyem 6 yıllık klavye falan takılıyoz öyle. Kulaklığım no name idi cloud 3 geçtim , mouse a9 plus oldu , klavye aula olacak driver çöplüğüne döndü pc bir tık XD
palyaço @K1dotO çocuk sıkıntılı ya bazen duyuldu bile atıyor.
Valla TFT ekran mı LCD ekran var birde knob var 8k kah sanırım birde f108 pro şuan kullanıyorum memnunumF99 ile arasında fark var mı çok fazla ? böyle böyle ipin ucunu kaçıracam gibi xd.