GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,757
Biraz kıvamlı hocam sürmek zor biraz ama imkansız değilTf7 termal macunun kivami nasil? mx6 biraz kivamli macun.
Biraz kıvamlı hocam sürmek zor biraz ama imkansız değilTf7 termal macunun kivami nasil? mx6 biraz kivamli macun.
mx6 da kivamli maras dondurmasi gibi uzuyor surerkenBiraz kıvamlı hocam sürmek zor biraz ama imkansız değil
Soket ten söktüğün 4 vidayı takıyorsunBen aynı markanın(baştan söylüyorum bilmeden aldım) lga1700 soket olanını aldım. İ7 13700k işlemcimi arctic lf3 ile bile soğutamadığımı sandığımdan almıştım. 2 bilgisayarcıya götürdüm ikisi de montajını yapamadı. İşinden vidaları çıkmadığından ben takamadım.
2 3 farklı vida denedik oturmadı soğutucu ile işlemci arasında boşluk kaldı. Basmadıktan sonra bi anlamı kalmıyor.Soket ten söktüğün 4 vidayı takıyorsun
2 3 farklı vida denedik oturmadı soğutucu ile işlemci arasında boşluk kaldı. Basmadıktan sonra bi anlamı kalmıyor.
Am5 değil lga1700de denedik. Montaj nasıl yapılır ile ilgili bi problem yok 2 farklı bilgisayarcı baktı yapamadılar gözümle gördüğüm tam basmaması belki hatalı ürün denk gelmiştir
Şansıma hatalı üretim denk geldi demek ki eski kasa ile sıvı soğutucuyu verirken yanında hediye etmiştim ben takamadım sen dene diyeben 3 tane lga 1700 taktım hocam sorunsuzz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Guzel alim bi tanen11 üzerinde keyif120 kupon koduyla tekrar 499 TL'ye düşüyor. Faydalanamayan arkadaşlar düşünebilir.
Yanında gelen Thermalright TF7 termal macun kaliteli, yoğun ve MX4'ten daha iyi performans veriyor. MX6'ya yakın.
Bu kalitedeki sadece termal macunların 300-400TL bandında olduğu düşünüldüğünde tercih edilebilir diye düşünüyorum.
Ürün linki: Thermalright AM5 - n11.com
Kupon Kodu: keyif120
Geçen indirimdeki paylaştığım konuda sıcaklık düşüşüne ekstra katkısı olmadığı tartışıldı.
İşlemci çevresine termal macun bulaşını engellemesi ve fiyatıyla düşünülebilir.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
AM5 kiti kutu içerisinde kendi vidaları ile geliyor.2 3 farklı vida denedik oturmadı soğutucu ile işlemci arasında boşluk kaldı. Basmadıktan sonra bi anlamı kalmıyor.