8000 Tl Atx Anakart Önerisi — R5 7500f + İleride 9800x3d

Esweep

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
8000
Selamlar,
R5 7500F alacağım, bi süre bununla gidip ileride 9800X3D'ye geçmeyi düşünüyorum. Bundan dolayı anakart bunlarada uygun olmalı.
ATX olsun istiyorum, bütçem de en fazla 8000 TL
Sizin ne kullandığınızı veya ne önereceğinizi merak ettim. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Araştırırken bu anakartı buldum. Bunada yorum yaparsanız güzel olur.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBM78F2D?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1

Bence bütçeyi artırıp b850 serisi anakart almanız daha mantıklı b650 kullanmanızı tavsiye etmem ileriye dönük çok mantıklı değil tavsiyemde bütçenizi arttırıp prime b850 plus wifi modeli modeli olabilir

Msi ın b850 modelinede bakın isterseniz bide portlarına dikkat etmek lazım fiyat düşük gelip cazip geliyor ama üstünde 2 3 tane usb olan kartlardan almayın

aynı anakart wifi ve bluetooth desteği var bence değer https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSKH1NJF
Ona dikkat etmemişim çok sağol

Bence bütçeyi artırıp b850 serisi anakart almanız daha mantıklı b650 kullanmanızı tavsiye etmem ileriye dönük çok mantıklı değil tavsiyemde bütçenizi arttırıp prime b850 plus wifi modeli modeli olabilir
Linki var mı bulamadım
Msi ın b850 modelinede bakın isterseniz bide portlarına dikkat etmek lazım fiyat düşük gelip cazip geliyor ama üstünde 2 3 tane usb olan kartlardan almayın
usb port sayısı açıkçası benim için çokta önemli değil. Klavye mouse takacağım bide fazladan 1-2 tane port olsa yeter. Gerek duyarsam elimde usb çoğaltıcı var. Öneriniz için çok teşekkür ederim.

bütçeyi fazla zorlamadıktan sonra neden olmasın. dediğiniz doğru
b850 daha iyi olur

hocam o kadar genişletmem imkansız 8K bütçe yazmışım 9-10K arası olsa neysede 13K nedir ya :D ayrıca ATX olduğunuda yazmıştım
Sepette 11 oluyor. Atx olduğunu görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,924
Üyeler
196,855
Son üye
MYLEOS
Geri