Squad bilmiyorum ama BF6 zorlar bayağı işlemcini.Squad ve battlefield 6 için lazım
Yapmaz sorunsuz kullanırsın.Yakın zamanda rtx 3060 ekran kartımı yükseltmek istiyorum işlemcim ryzen 7 5700x. Rtx 5070 i 1080 p de ryzen 7 5700x le çok darboğaz yapar mı veya bu işlemciye göre hangi ekran kartını önerirsiniz.
Yapmaz sorunsuz kullanırsın.
Yakın zamanda rtx 3060 ekran kartımı yükseltmek istiyorum işlemcim ryzen 7 5700x. Rtx 5070 i 1080 p de ryzen 7 5700x le çok darboğaz yapar mı veya bu işlemciye göre hangi ekran kartını önerirsiniz.
Sadece cyberpunk'da biraz yapıyor onun dışındakiler zaten fps oyunu gpu tam yükte olmaz. Ayrıca her zaman gpu 99 yükte çalışacak diye bir kural yok aksine sürekli bu yükte çalışması 5090 olsa dahi tıkanmasına ara sıra stutter olmasına neden olur.çoğu oyunda yapıyor ama darboğaz olması sisteminde sorun yaratmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sadece ekran kartının asıl performansını kullanmamış oluyorsun
Yapmaz hiç bir oyunda , hiç bir durumda.Yakın zamanda rtx 3060 ekran kartımı yükseltmek istiyorum işlemcim ryzen 7 5700x. Rtx 5070 i 1080 p de ryzen 7 5700x le çok darboğaz yapar mı veya bu işlemciye göre hangi ekran kartını önerirsiniz.
bazı aaa oyunlarda da gpu kullanımı %80 e kadar düşüyor hogwarstda cyberpunk palword gibi açık dünya oyunlarındaSadece cyberpunk'da biraz yapıyor onun dışındakiler zaten fps oyunu gpu tam yükte olmaz. Ayrıca her zaman gpu 99 yükte çalışacak diye bir kural yok aksine sürekli bu yükte çalışması 5090 olsa dahi tıkanmasına ara sıra stutter olmasına neden olur.