Malesef hocam, türknet altyapı varken kafa rahattı bir rakip yoktu. Şuan düştük denize artık hangi yılana sarılsak diye bakıyorum. Netspeed makul geliyor şuanlıkKablonet ve Türknet kullanıcısıyım. Kablonet sabit 100 verir, tatlıya tuzluya karışmaz. Müşteri hizmetleri iyidir. Amaaaa... caymak mı istiyorsun? Ayvayı yedin. Kol gibi cayma bedeli çıkarıyorlar. Türknet çok makul hem 1000mbps hem de müşteri hizmetleri 10 numara. Fiyat sabitlerseniz çook daha makul oluyor. Ancak bulunduğunuz bölge tam olarak fiber altyapısına müsait değil diye tahmin ediyorum. Vodafone gibi çözümler belki işinize yarar ama tavsiye etmem. El mahkum Türk Telekom gibi bir vibe alıyorum...
Ben de öyle düşündüm de hocam şimdi gideriz o kadar para ödeyip 150-200ms veren İnternet kullanırız işin sıkıntısı o. Destek kısmında hepsi az buz aynı diye biliyorum tt altyapısı olduğu için de kullananlar ne kullanıyor ne kadar memnun merak ediyorumTürknet gigafiber den oraya düşmen çok kötü olmuş, vdsl tarafında tüm sağlayıcılar aynı altyapıyı kullandığı için aşağı yukarı aynılar. Hangisi en ucuzsa onu kullan.
Ben millenicom kullaniyorum. Bi sorunla karsilasmadim birde taahutte yok istesem cikabilirim. Sanada önerebilirim. Arkadasini getir koduyla da 2 mizede indirim veriyorlar.Selamlar gigafiber bulunan yerden Allahın köyüne geldiğim için altyapı 50ye düştü. En makul İnternet sağlayıcısı nedir fiyatına göre?
Hangisi ucuzsa ona geçSelamlar gigafiber bulunan yerden Allahın köyüne geldiğim için altyapı 50ye düştü. En makul İnternet sağlayıcısı nedir fiyatına göre?
Milleni seçersem iletişime geçerim hocam seninleBen millenicom kullaniyorum. Bi sorunla karsilasmadim birde taahutte yok istesem cikabilirim. Sanada önerebilirim. Arkadasini getir koduyla da 2 mizede indirim veriyorlar.
Tamam . Gecmeyi planladiginda kullanirsan diye kodu gondereyim. Gecip gecmemek sana kalsın. Iyi günler.Milleni seçersem iletişime geçerim hocam seninle
Discord kullanmiuorum fakat daha once bir sorun yasayanini gormedim duymadim millenicomda.Hocam millenicomda sadece dns değişip discord girebiliyor musun