Fazeon F14 750w Kasa 3999tl

Hiç güven vermiyor ya, psu olsun kasa kalitesi olsun çok soru işareti bırakıyor kafada.

Hmmm almasa mıydım ya
bu fiyata satılan güç kaynakları var, hatta bu değerdeki çoğu güç kaynağı bu kasa fiyatına ya da biraz ucuz. Hem kasa hem psu alınca insan güvenemiyor. PSU önemsiz gibi gelsede içindeki korumalar, kalitesi vs. aslında sistemin en önemli parçası Allah muhafaza bi sorun çıkarırsa bütün sistem gider. Eğer aciliyetiniz yoksa bence parça parça alın.

xigmatek psu rx 5500xtyi uçurmuştu benim
Ben zamanında sırf onun için güç kaynağı ve kasamı ayrı almıştım. FSP power supply ve xigmatek kasa aldım, şuanda eskidikleri için değiştirmeyi düşünüyorum ikisinide ama Kasa+psu sistemlerde kullanılan fason güç kaynaklarından dolayı galiba tekrardan ayrı ayrı alacağım çünkü şikayetçi olanda var, kasayı o fiyata alıp üstüne tekrardan psu alanda var ya da hiç şikayetsiz kullananda var. Yinede şansa bırakmamak gerek.

Ben zamanında sırf onun için güç kaynağı ve kasamı ayrı almıştım. FSP power supply ve xigmatek kasa aldım, şuanda eskidikleri için değiştirmeyi düşünüyorum ikisinide ama Kasa+psu sistemlerde kullanılan fason güç kaynaklarından dolayı galiba tekrardan ayrı ayrı alacağım çünkü şikayetçi olanda var, kasayı o fiyata alıp üstüne tekrardan psu alanda var ya da hiç şikayetsiz kullananda var. Yinede şansa bırakmamak gerek.
fazeon cephesinde iyi psular var ama markasal olarak biraz daha bilindik dışı sayılabilcek en mantıklı marka bitfenix

fazeon cephesinde iyi psular var ama markasal olarak biraz daha bilindik dışı sayılabilcek en mantıklı marka bitfenix
Doğrudur hocam, uzun süredir yakından takip etmediğim için bu markaları bilmiyorum. En güvenli olanlar genel olarak hatırladığım kadarıyla Corsair'in RMx serisi, msi'ın gold serileri, FSP (genel olarak kaliteli diye biliyorum), be quiet! markası var aklımda kalan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapay zekaya sordum da bundaki psu iyiymis bu fazeondan daha iyiymis
Hiç değiştirmeyin o zaman, sıra sıra önce psu sonra kasa yapın yıllarca rahatınıza bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,387
Üyeler
197,445
Son üye
omerasimesim1
Geri