Hmmm almasa mıydım yaama bu fiyattlarda zoko çok daha kaliteli sadece psu farkı var
bu fiyata satılan güç kaynakları var, hatta bu değerdeki çoğu güç kaynağı bu kasa fiyatına ya da biraz ucuz. Hem kasa hem psu alınca insan güvenemiyor. PSU önemsiz gibi gelsede içindeki korumalar, kalitesi vs. aslında sistemin en önemli parçası Allah muhafaza bi sorun çıkarırsa bütün sistem gider. Eğer aciliyetiniz yoksa bence parça parça alın.Hmmm almasa mıydım ya
hocam bu da çok iyi değil ama geçeceğiniz kasada bundan pek farklı değil, üstelik akvaryum takıntınız yoksa bence ucuz akvaryum kasalar çok sağlam değilBenim kasam bu
xigmatek psu rx 5500xtyi uçurmuştu benimBenim kasam bu
www.n11.com
Ben zamanında sırf onun için güç kaynağı ve kasamı ayrı almıştım. FSP power supply ve xigmatek kasa aldım, şuanda eskidikleri için değiştirmeyi düşünüyorum ikisinide ama Kasa+psu sistemlerde kullanılan fason güç kaynaklarından dolayı galiba tekrardan ayrı ayrı alacağım çünkü şikayetçi olanda var, kasayı o fiyata alıp üstüne tekrardan psu alanda var ya da hiç şikayetsiz kullananda var. Yinede şansa bırakmamak gerek.xigmatek psu rx 5500xtyi uçurmuştu benim
fazeon cephesinde iyi psular var ama markasal olarak biraz daha bilindik dışı sayılabilcek en mantıklı marka bitfenixBen zamanında sırf onun için güç kaynağı ve kasamı ayrı almıştım. FSP power supply ve xigmatek kasa aldım, şuanda eskidikleri için değiştirmeyi düşünüyorum ikisinide ama Kasa+psu sistemlerde kullanılan fason güç kaynaklarından dolayı galiba tekrardan ayrı ayrı alacağım çünkü şikayetçi olanda var, kasayı o fiyata alıp üstüne tekrardan psu alanda var ya da hiç şikayetsiz kullananda var. Yinede şansa bırakmamak gerek.
Yapay zekaya sordum da bundaki psu iyiymis bu fazeondan daha iyiymisxigmatek psu rx 5500xtyi uçurmuştu benim
Doğrudur hocam, uzun süredir yakından takip etmediğim için bu markaları bilmiyorum. En güvenli olanlar genel olarak hatırladığım kadarıyla Corsair'in RMx serisi, msi'ın gold serileri, FSP (genel olarak kaliteli diye biliyorum), be quiet! markası var aklımda kalanfazeon cephesinde iyi psular var ama markasal olarak biraz daha bilindik dışı sayılabilcek en mantıklı marka bitfenix
Hiç değiştirmeyin o zaman, sıra sıra önce psu sonra kasa yapın yıllarca rahatınıza bakın.Yapay zekaya sordum da bundaki psu iyiymis bu fazeondan daha iyiymis