Horizon 6'da Hangi Paketi Satın Aldınız?

Reaksiyon skoru
93
Ekran görüntüsü 2026-05-19 140930.webp

Bu 3 paketten hangisini satın aldınız? 4 ve 5'te Premium almıştım. Bunda da Premium mu alsam diye düşünüyorum da arada 38 dolar fiyat farkı var yani 1.731, 82 TL. Araba sesleri ve sürüşte kamera hareketleri gibi konularda değişim var mı Horizon 5'e göre? Siz ne düşünüyorsunuz?

Forza'da kesinlikle Premium tavsiye ederim. Çünkü verdiğin paraya değiyor. VIP üyelik cart curt bunlardan bahsetmiyorum. Oyuna yeni gelen maplere ve içeriklere sonradan para vermeden direkt erişebileceksin. 4'ü ve 5'i premium almanın rahatlığını yaşamışsındır.

Forza'da kesinlikle Premium tavsiye ederim. Çünkü verdiğin paraya değiyor. VIP üyelik cart curt bunlardan bahsetmiyorum. Oyuna yeni gelen maplere ve içeriklere sonradan para vermeden direkt erişebileceksin. 4'ü ve 5'i premium almanın rahatlığını yaşamışsındır.
Peki oynanışta farklar varmı 5'e göre?
Oynanış 5'e benzer ve harita mı farklı sadece?
Biraz bu konuda da düşünüyorumda.

Peki oynanışta farklar varmı 5'e göre?
Oynanış 5'e benzer ve harita mı farklı sadece?
Biraz bu konuda da düşünüyorumda.
Oynanışta bir fark yok. Olmasında zaten. Yeni tarzda bir oyun getirip çok iyi olan bir şeyi bozmazlar. Map, içerik ve grafik farkı var. Forza seven her türlü oynar. Fark yok diyip de kötüleyenler FIFA oynamıyordur umarım.

Önümüzdeki 5 yıl içerisinde çıkacak 2 büyük DLC’yi garantilemek adına Türkiye gibi enflasyonist bir ülkede maalesef mantıklı olan premium paket oluyor.

Satın almıyorum, almayacağım. Yaşasın korsan, yaşasın özgürlük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri