Yardım İnternet Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

Bir hafta önce internet hızıyla ilgili ilginç bir sorun yaşadım ama bunun ne kadarı İSS kaynaklı onu bilmiyorum. Gece arıza kaydı açtım, öğlene düzeldi. Genel olarak çok memnunum. VDSL'den fibere geçince 2500 TL'ye kadar cayma bedelini Türknet ödüyor. Ödüyor derken, sen yine eski İSS'nin son faturasını ödüyorsun ama o faturayı uygulama üzerinden Türknet'e gönderiyorsun, sana aylık indirim olarak yansıtıyorlar.
aylık ne kadar indirim yapıyorlar sonuçta direkt o parayı vermiyorlar aylık bi indirim üzerinden veriyorlar 1 yılda mı veriyorlar 6 ay mı orası önemli birde ben arkadaşımla konuştum diyor ki inşaat falan fistan bu tarz şeyler olduğunda internet kesiliyor diyordu sendede öyle mi internet kesilme sıklığı nedir

aylık ne kadar indirim yapıyorlar sonuçta direkt o parayı vermiyorlar aylık bi indirim üzerinden veriyorlar 1 yılda mı veriyorlar 6 ay mı orası önemli birde ben arkadaşımla konuştum diyor ki inşaat falan fistan bu tarz şeyler olduğunda internet kesiliyor diyordu sendede öyle mi internet kesilme sıklığı nedir

Bende hiç internet kesilmedi. İlk ay fatura normal geliyor sonraki 6 ay indirimli olarak ödüyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,851
Üyeler
196,829
Son üye
saalikivi
Geri