🔥İndirim Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24 44.134 Tl

hocam bu samsung olayı ne tam olarak bu pannellerin üreticisi samsungsa neden bu kadar kötü yada nesi kötü benim bildiğim garanti ve mat kaplama sorunları var gerisine cahilim
Mat kaplama çok bozuyor qd oled paneli en büyük sebebi bu. Oled care özellikleri yetersiz. Soğutma çözümü kötü. Özellikler az. Hazır srgb modu bile yok. Garanti 2 yıl ile sınırlı. En büyük sorun kaplama tabii

Bu videoyu izle.

40k para vericeksin ama siyahlar mini led den kötü olacak. 🤔 Puslu mat kaplamadan bahsetmiyorum bile. Bu bütçede saçma anlayacağın.
12295.webp

Mat kaplama çok bozuyor qd oled paneli en büyük sebebi bu. Oled care özellikleri yetersiz. Soğutma çözümü kötü. Özellikler az. Hazır srgb modu bile yok. Garanti 2 yıl ile sınırlı. En büyük sorun kaplama tabii

Bu videoyu izle.

40k para vericeksin ama siyahlar mini led den kötü olacak. 🤔 Puslu mat kaplamadan bahsetmiyorum bile. Bu bütçede saçma anlayacağın.
Alıntıyı görüntüle
karanlık odada siyahlar iyi ama mat kaplamanın olayı zaten yansıma yapmaması oradan da eksi gidiyor

Bu videoyu izle.

Alıntıyı görüntüle
doğru gerçekten bu kadar kötüyse ama bu yeni samsunglarda heat pipe diyolar o daha iyi değilmi graphene göre

Bu videoyu izle.

Alıntıyı görüntüle
doğru gerçekten bu kadar kötüyse ama bu yeni samsunglarda heat pipe diyolar o daha iyi değilmi graphene göre
Ve en önemlisi ise mat panel göz alıcı durmuyor.
Düğüne gelen çiftlerden biri böyle erkek çok şık kadın çok güzel giyindiği zaman herkes onlara bakar ya. Ha parlak öyle duruyor.
Mat ise düğünde kızın annesinin amcasi da gelir. Adı Hüseyin amca olur genelde.
Böyle solmuş bir ceket ve pantalon giyer.
Ha o da işte mat oled.

Hocam ben tasarımcıyım, photoshop, blender, premiere gibi uygulamalarla tüm günümü geçiriyorum. Deneyiminiz ve bilginizi çok öven olmuş bu forumda yeni olduğum için ilk defa konunuzu gördüm ve monitör arayışındaydım. Bu "Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24" bu modelin şu anda fiyatı iyi midir daha düşer mi ve bana uygun mudur. Dediğim gibi tüm gün pc başındayım neredeyse, oled monitörüm olmadı daha önce piksel yanma muhabbetlerini duyuyorum sürekli ben bu problemleri yaşar mıyım ve önerir misiniz bu modeli şu an almaya yoksa buralarda başka bir model mi söylersiniz?

Ve en önemlisi ise mat panel göz alıcı durmuyor.
Düğüne gelen çiftlerden biri böyle erkek çok şık kadın çok güzel giyindiği zaman herkes onlara bakar ya. Ha parlak öyle duruyor.
Mat ise düğünde kızın annesinin amcasi da gelir. Adı Hüseyin amca olur genelde.
Böyle solmuş bir ceket ve pantalon giyer.
Ha o da işte mat oled.
gördüğüm en güzel anlatım hocam teşekkürler gözümde canlandı

Hocam ben tasarımcıyım, photoshop, blender, premiere gibi uygulamalarla tüm günümü geçiriyorum. Deneyiminiz ve bilginizi çok öven olmuş bu forumda yeni olduğum için ilk defa konunuzu gördüm ve monitör arayışındaydım. Bu "Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24" bu modelin şu anda fiyatı iyi midir daha düşer mi ve bana uygun mudur. Dediğim gibi tüm gün pc başındayım neredeyse, oled monitörüm olmadı daha önce piksel yanma muhabbetlerini duyuyorum sürekli ben bu problemleri yaşar mıyım ve önerir misiniz bu modeli şu an almaya yoksa buralarda başka bir model mi söylersiniz?
Sabit nesneler sürekli ekranda kalacaksa oled almayın. Eğer illa almak istiyorum derseniz bu modeli öneririm.

Amasya mı güzelmiş hocam bende aynı yerde yaptım Amasya 15. piyade eğitim tugayı o7
Cehenneme düşmemek için tavsiye lazım. Ayrıca şunu götürmeyi unutma vs

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Cehenneme düşmemek için tavsiye lazım. Ayrıca şunu götürmeyi unutma vs
Kral yanında askeri cüzdan al dümenden çok gerekli değilde şekil durur 😂
2. Olarak en önemlisi ayakkabı mantarını önlesin diye pudra al
3. Olarak yanına koltuk altı deodorantı ve parfüm al orada o sıcağın altında koşturmaktan leş gibi kokuyor insan.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,049
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri