İncehesap Ayıplı Ürününün İadesini Yapmıyor! Ayrıca Bu Yazıcıdan Uzak Durun

2 defa mı? Hadi diyelim kargodan olsun. Eğer anlaşmalı kargoları ürünü bu kadar sorunlu taşıyorsa ve hala o kargo şirketiyle iş yapıyorlarsa bu yine firmanın suçudur. Tüketiciyi mağdur edemez.
Firmanın suçu değil nakliye işini üstlenen firmaya ait bu tarz problemler . Kargo şirketleri de sizden kod alıyor zaten o kodun metninde ürünü eksiksiz hasarsız kusursuz teslim aldığınıza dair imza vermiş oluyorsunuz .

Yazdıklarınızdan kargoda hasar görmüş gibi anlaşılıyor, elinizde kamera kaydı varmış ozaman karşı firmayı arayın videonun oldğunu söyleyin uğraştırmamalarını üstten konusarak anlatın genede yardımcı olmazlarsa thhye vereceksiniz başka yolunuz gözükmüyor
Aynen ya düzelteyim daha net anlaşılsın. Sağolun hocam.

Bir defa değil iki defa hasarlı ürün teslim edilmiş. Ve hasarlı ürünü tüketiciye kakalama çabası var. Dandik firmanın dandik politikaları.
Aynen 2 kere kırık ürün geldi, şimdi de tamir ettik diyerek tekrar gönderiyorlar bu ürünü bana.

Hangisinden olursa olsun firmanın sorumluluk alması gerekiyor. Kargodan kaynaklıysa da o kargo ile itopya arasındaki mesele. Ama bu konudaki yasa nasıldır bilmiyorum.

Hangisinden olursa olsun firmanın sorumluluk alması gerekiyor. Kargodan kaynaklıysa da o kargo ile itopya arasındaki mesele. Ama bu konudaki yasa nasıldır bilmiyorum.
Yok kargodan değil, ürün böyle geldi. Bu seride bir sorun var tahminim. Bu yazıcıdan da uzak dursun herkes ciddi önerimdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri