❌İndirim Bitti! 7800x3d Rx9070xt B850 850w Sistem 60 Bin Tl (Ram ve Ssd Yok)

Dip fiyatlardan:
Ekran kartı 32k
İşlemci 13k
Psu 5k
Kasa+anakart+360mm sıvı soğutma 10 k
Böyle bakınca ucuz ama hazir sistem olmadan ram ssd almak mantıklı olmuyor
işlemci indirimde bile 14'tü
kasa + anakart 10k desen anlarım da sıvı soğutmayı dahil edemezsin oraya :D
sistemin amacı zaten ram ve ssdyi kendin ucuza hallet (2. el veya çok iyi indirimle)

son 1 ayda 7800x3d 10 kez falan indirime girdi 12ye geldiği bile oldu ama 14 say
b850m k 6.6 burda, akakcede 6kya da var keza ben tercih etmezdim. akakçede 6k
asus prime indirimli 30k saysan bile diyen arkadaş vardı 35 saymıştım ama bu kasa için 30k olsun
sıvı lc360 4.7k ya var
kasa psu bu kasayı ben tercih etmem tercih meselesi olsa daha iyi kasa psu 9kya ayrı ayrı olarak da olsa bulunur hadi 10k yaz
toplam 64.7k kendim toplasam indirim kovalasam daha da ucuza getireceğim üstüne taksit imkanım da var
5k için alır mıyım? ben almam.

14.469 TL olan kasa ve PSU bedavaya geliyor sen fiyat avantajı yok diyorsun. %25 fiyat avantajı var yani.
Burda RAM ve SSD önerileri var.
15k yı şunlara vereceğime lian li koyarım! (15klık kasa beleşmiş güya :D :D)
-12k ya 7800x3d aldı herkes 2 gün önce.
-27k dan 9070xt nitro+ sattı vatan bugün stokta 1 değildi alan aldı yani ki 6 taksitti. (hadi rahat alıyım de 32 e prime sattı itopya)
-b850 gigabyte 6k vermem bile çok opsiyonu var.
-ince tl fanlı 280 mm lian li ekranlı sıvı soğutma sattı 4k ya bundankinden kat kat iyi.
yani sadece 1 haftada az takip etsen şunları alıyordun taksitle çoğu. Üşengeç insanlar alsın geçsin ne diyim

işlemci indirimde bile 14'tü
kasa + anakart 10k desen anlarım da sıvı soğutmayı dahil edemezsin oraya :D
sistemin amacı zaten ram ve ssdyi kendin ucuza hallet (2. el veya çok iyi indirimle)
Yanlış yazdığım için yanlış anlasilmisim kasa anakart soğutucu için 10k kalıyor. Bu şekilde iyi görünüyor demek istemiştim aslında.
Ayrica 7800x3d 12k civarina bu ay defalarca satıldı

Yanlış yazdığım için yanlış anlasilmisim kasa anakart soğutucu için 10k kalıyor. Bu şekilde iyi görünüyor demek istemiştim aslında.
Ayrica 7800x3d 12k civarina bu ay defalarca satıldı
7800x3d 12 bine 9070xt de 30 bine satıldığında kapış kapış gidiyor alan var alamayan var. sistemde totalde 4 bin lira indirim var zaten yazdım. 64 bini de dip fiyatlara göre hesapladım zaten. hazır sistem düşmanı bu kadar da olmanın anlamı yok yani :) herkes alsın harika fiyat bir daha gelmez demedim zaten ama piyasaya göre çok iyi fiyattan satıyor adamlar.

Ahahahah muhabbete bak ya 27 ye nitro+ sattı ya vatan tamam artık her konuda ''vatan 27 ye nitro+ sattı'' tüm kıstas artık vatanın 27 lik nitro+ ı olur :kekw:

Neymiş 12 ye 7800x3D satılmış, bana bulsana o paraya 2 tane alacam anında. Nadiren gelen fırsatları piyasa standardı sanan insanlarla dolmuş ortalık.

Ahahahah muhabbete bak ya 27 ye nitro+ sattı ya vatan tamam artık her konuda ''vatan 27 ye nitro+ sattı'' tüm kıstas artık vatanın 27 lik nitro+ ı olur :kekw:

Neymiş 12 ye 7800x3D satılmış, bana bulsana o paraya 2 tane alacam anında. Nadiren gelen fırsatları piyasa standardı sanan insanlarla dolmuş ortalık.
ağzınız bal damlıyor hocam :)

vatanın indirimleri bence de kesinlikle baz alınmamalı, alan kişi sayısı 2 elin parmağını geçmez diyeyim hadi. 1 el az oldu

İtopya ram ve ssdsiz sistemler çıkarıyor biliyorsunuz arkadaşlar. Fiyat iyi bence. SSD seçenekleri kötü, ayrıca almak daha mantıklı. RAM eklenebilir 2x16 twinmos 19bin tl. Anakart bir tık düşük tercih edilmiş ama fiyat iyi, tek tek toplamaya göre tahmini 4 bin lira indirim var.

Çeşitli ram ve ssd önerileri için bu mesaja bakabilirsiniz (referans): https://www.technopat.net/sosyal/ko...-xt-asus-beyaz-lite-sistem-59-999-tl.4109216/

sana kötü diyenler olmuş param yok demiyorlar kötü diyorlar sadece ağlamak ve sana sarılmak istiyorum 9070 xt

Bence indirimlere karşı daha acımasız olmamız-yaklaşmamız lazım. Bizim tatmin olmamız demek satıcıların kar marjı için birer pay alması demek oluyor. Yanlış anlamayın, satıcıları öldürün falan demiyorum ama 32 bine satılabilen bir kartı 10 stokla bize sunup, daha sonra üstüne 7k koyarak satmaya çalışıyorsa bu bizim suçumuz. Bizden yüz alıp bunu yapabiliyorlar. Mümkün olduğunca boykot edip ortak yolu bulmamız gerekiyor. Bilgisayar tarafı bu dönemde zevk değil zaruriyet için alınıyor. Bu zaruriyeti kötü niyetli kullanan herkese karşıyım sadece. Daha fazla insanın bu yönde düşünebilmesi gerekiyor.

Geri