🔥İndirim Belkin 45 W Kompakt Şarj Cihazı 469 Tl

Reaksiyon skoru
1,005
Tüm markaların hızlı şarjını destekliyorsa güzel fiyat, ihtiyaç varsa alınır. Yeni andoroid jarj gablosumu yeğen diyen dayı esnafı için Çin'den alışveriş yasaklanmasaydı 180 liraya alabilirdiniz. Susmaya devam edin daha çok semer vursunlar...

Güzel fiyat, ihtiyacım vardı 2 tane aldım teşekkürler. Resmi satıcılarda bulabildiğim en ucuzu 999TL.

şarj soketinde problem yaşamıştım 45w kullandım diye apple bana bundan ötürü telefonun garantisine girmiyor demişti. 20w önerileni kullanmak en iyisi.

şarj soketinde problem yaşamıştım 45w kullandım diye apple bana bundan ötürü telefonun garantisine girmiyor demişti. 20w önerileni kullanmak en iyisi.
Hocam yüksek watt kullanmanızın soket problemi ile alakası neydi, ben de iphone veya ipad'i yeri geliyor macbook şarj adaptörüyle şarj ediyorum 30 veya 70 watt ile ama bir sorun olacağını düşünmüyorum. Sonuçta kullanabileceği kadarını çekiyor diye biliyorum yanlışım yoksa.

Hocam yüksek watt kullanmanızın soket problemi ile alakası neydi, ben de iphone veya ipad'i yeri geliyor macbook şarj adaptörüyle şarj ediyorum 30 veya 70 watt ile ama bir sorun olacağını düşünmüyorum. Sonuçta kullanabileceği kadarını çekiyor diye biliyorum yanlışım yoksa.
Milyonda bir ihtimal mi bilmiyorum ama akım probleminden ötürü anakart tarafından şarj soketi ile alakalı bir problem yaşadım, telefonum o sabah şarj almamaya başladı. Kontrol edildikten sonra, bana hangi kaç w şarj başlığı ile şarj ediyorsunuz dediler bende 45w dedim. garanti kapsamına girmedi. Ve bana asla 20w dışında kafa kullanmayın dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum ama teknisyenin bana ilettiği bilgi buydu.

Milyonda bir ihtimal mi bilmiyorum ama akım probleminden ötürü anakart tarafından şarj soketi ile alakalı bir problem yaşadım, telefonum o sabah şarj almamaya başladı. Kontrol edildikten sonra, bana hangi kaç w şarj başlığı ile şarj ediyorsunuz dediler bende 45w dedim. garanti kapsamına girmedi. Ve bana asla 20w dışında kafa kullanmayın dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum ama teknisyenin bana ilettiği bilgi buydu.
Hangi model hocam bende 17 ile bu adaptörü kullanıyordum. Huylandım şimdi.
Apple kendi sitesinde bile belkin adaptör satıyor. Garip bir durum.

adamlar alın diye yapıyor olamaz mı sence hiç düşündünüz mü? :)
Vestel televizyon almıştık adamlar zorla akım korumalı priz satmaya calışıyordu yoksa bozulduğunda garantisi gider diye .
Firmalar ve servisler THH'ye varmadan her türlü çirkefliği yapıyorlar ve günümüzde çok arttı.

Hem telefon hem şarj aleti tarafında iki tarafında desteklediği maksimum değerden fazlasını cihazlar zaten çekemez ve veremez, donanımsal ve yazılımsal olarak güvenlik prosedürü gereği sınırlar akımı. 20watt orjinal başlığı kullanıyorum deseydiniz garantiye girerdi hocam, bahane etmişler size. Şarj soketinizde biriken toz,kir veya kablo kaynaklı sokette ısınmaya bağlı bir hasar görüp sormuşlardır, burada bir çok etken (nem, şarj esnasında havalandırma gibi) istatiksel şans devreye girebilir ve soket hasar alabilir. 150 200 liralık bir parça soket. işçilikle beraber 1000 liradan fazla istedilerse Apple Amerika'ya şikayet etmenizi öneririm.
Saygılar

On gün önce bunun kablolu olanı 570₺ satmışlardı aldım bi tane yedekte dursun diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,225
Üyeler
196,917
Son üye
bilmiyom01
Geri