❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Apple Watch series 10 46mm teslim aldım kayışı vardı şarj aleti yoktu 5 ay daha garantisi var gözüküyor .Kozmetik 9.5/10 ufak kırcal çizikler var bence gayet okey, şarjı yoktu açıp pil durumuna bakamadım mağazadada izin vermediler umarım çalışır 🫠

Aynı şekil bende aldım Watch Series 10 46mm kayışlı kutusu zaten yok şarj aleti yok karton kutuda demo yazılı veriyorlar fakat bende bulamadılar o yüzden bende istemedim zaten aksesuar yok oradayken şarjı yoktu biraz şarj ettirdim pil sağlığı %100 üründe çizik yok ince çizik bile yok sadece arka kısmında ufacık var o da bir şey değil kaptım hemen bende

Transfer olmuş
Satamıyoruz
Az önce satılmış
Başka şubeninmiş
Teşhirmiş
Emin misiniz
Yönetime bir sorayım (stajyere sorup geldi)

Ekler

• 1779461806833.webp
    1779461806833.webp
    42.9 KB · Hit: 79
Transfer olmuş
Satamıyoruz
Az önce satılmış
Başka şubeninmiş
Teşhirmiş
Emin misiniz
Yönetime bir sorayım (stajyere sorup geldi)
Bu seçeneklerden birini seçin boşuna arayıp / gidip vaktinizi harcamayın.

Ben iki sefer aradım farklı kişiler çıktı yalanlar değişti. Aynı üründe herkes farklı bişey söylüyor.

Aynı şekil bende aldım Watch Series 10 46mm kayışlı kutusu zaten yok şarj aleti yok karton kutuda demo yazılı veriyorlar fakat bende bulamadılar o yüzden bende istemedim zaten aksesuar yok oradayken şarjı yoktu biraz şarj ettirdim pil sağlığı %100 üründe çizik yok ince çizik bile yok sadece arka kısmında ufacık var o da bir şey değil kaptım hemen bende
Demo yazılımlı saatse bunlar almayın sıkıntı o işler. Apple normal yazılıma geçmeye de izin vermiyordu en son.

Edit: Satıcılar normal yazılıma döndürebiliyormuş demo ürünleri. O durumda alınabilir ama cihazın demo yazılımda kalmadığına mağazanın satmadan normal yazılıma döndürdüğüne emin olsun alanlar.

Kaça aldın hocam ?
8996tl aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

demo moddan zor olsada çıkarabildim. kozmetik hiçbirşeyi yok 2 ay önce aldığım se3 ekranı daha kötü hatta:) tek kusuru pil 99 çıktı onun dışı tertemiz

Ekler

• 1779463811724.webp
    1779463811724.webp
    117.2 KB · Hit: 81
8996tl aldım

demo moddan zor olsada çıkarabildim. kozmetik hiçbirşeyi yok 2 ay önce aldığım se3 ekranı daha kötü hatta:) tek kusuru pil 99 çıktı onun dışı tertemiz
Sarj cihazı ve kordon çıkmadı değil mi seninkinden de hocam ? Benimki öyle oldu çünkü

kordon çıktı şarj cihazı çıkmadı, kordon kutusundada demo diye yazıyor mağazada kaybetmişlerdir sizinkini.
Watch se2 almıştım üzdü o zaman ya neyse 3600TL'ye iyi fiyat bence sıfır gibiydi daha cihaza icloud hesabı bile girmemişler.

Demo yazılımlı saatse bunlar almayın sıkıntı o işler. Apple normal yazılıma geçmeye de izin vermiyordu en son.

Edit: Satıcılar normal yazılıma döndürebiliyormuş demo ürünleri. O durumda alınabilir ama cihazın demo yazılımda kalmadığına mağazanın satmadan normal yazılıma döndürdüğüne emin olsun alanlar.
Demo yazılımı kaldırdılar normal kendi yazılımı var.

8996tl aldım

Demo mod söyleseydiniz onlar çıkarıyordu ben söyledim çıkardılar sonra pil sağlığını kontrol etmek için bağlamak gerekiyordu orada bir arkadaş bağladı öyle kontrol ettim sonunda aldım herkese hayırlısı olsun güzel ürün.

Demo yazılımı kaldırdılar normal kendi yazılımı var.

Demo mod söyleseydiniz onlar çıkarıyordu ben söyledim çıkardılar sonra pil sağlığını kontrol etmek için bağlamak gerekiyordu orada bir arkadaş bağladı öyle kontrol ettim sonunda aldım herkese hayırlısı olsun güzel ürün.
mağazada şarj etmemi dahi izin vermediler üstelemedim, evde kendim çıkardım zor bir şey değilmiş yt videoları dolu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri