Moza R5 Direksiyon Seti Alınmalı mı ?

Bütçe çıkar mı?

Bütçenizin dışına çıkmış olabilirim ama alabilirseniz güzel direksiyon seti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veya bütçenizin içinde bunu önerebilirim.

Bütçe çıkar mı?

Bütçenizin dışına çıkmış olabilirim ama alabilirseniz güzel direksiyon seti.

Veya bütçenizin içinde bunu önerebilirim.
bütçeyi zorlayabilirim hocam fakat ne gibi farklar yaşatır ilk attıgınız sistem birde pek anlamıyorum hepsi birbirine uyarmı ?

örneğin bu mozayı neden almamalıyım birde bu stand şart bana masamı sallar gibi bu cihazlar çok sıkı değil oled monitörü kurban vermeyeyim hiç

gerçek araba hissiyatına en yakın direksiyon setini arıyorum dostlar 40k ya kadar çıkabilirim taksit olursa maximum kart var

alıp geçeyimmi yoksa farklı öneriler varmı
bence vd6 bak vd10 fazla kaçar
vd6 ile moza r5 birbirine denk sayılır, vd4 ile de moza r3
sokaktaki arabalar 4-8 n/m gibi düşünebilirsin pxn vd6 6 n/m ,pxn vd10 da 10 n/m

bütçeyi zorlayabilirim hocam fakat ne gibi farklar yaşatır ilk attıgınız sistem birde pek anlamıyorum hepsi birbirine uyarmı ?

örneğin bu mozayı neden almamalıyım birde bu stand şart bana masamı sallar gibi bu cihazlar çok sıkı değil oled monitörü kurban vermeyeyim hiç
Hangi oyunları oynayacaksınız? Eğer iracing gibi rekabetçi oyunlar oynuyacaksanız VD10 alabilirsiniz. Fakat daha basit oyunlar oynuyacaksanız VD6 alın geçin.

Bu pxn markası yeni mi çıktı ilk defa görüyorum. Moza r5 almayı düşünüyorum ben de

Bu pxn markası yeni mi çıktı ilk defa görüyorum. Moza r5 almayı düşünüyorum ben de
media markt ayar oldum az önce hocam 1500 lük bi kuponu vardı 4 taksit alayım dedim mozayı kuponu sildi bi anda bi daha geri getirmedi bende gittim hb den moza r5 aldım 2. eli daha iyiymiş sanırım piyasa olarak

media markt ayar oldum az önce hocam 1500 lük bi kuponu vardı 4 taksit alayım dedim mozayı kuponu sildi bi anda bi daha geri getirmedi bende gittim hb den moza r5 aldım 2. eli daha iyiymiş sanırım piyasa olarak
Moza R5 bence gereğinden pahalıya satılan bir direksiyon seti. PXN VD4 veya VD6 alsanız bence daha iyi olurdu. Ayrıca ikinci eli kötü değil ki. Sadece az kişi satıyor fakat satışa koyanlar da eğer sıfır fiyatına koymuyorsa hızlı satılıyor.

Markanın yeniliğini tam bilmiyorum hocam da VD serisinin direksiyon setleri bence Moza'nın setlerinden daha fiyat performans onlara bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,907
Son üye
GFlovic
Geri