Signalrgb Fanların Rgbsini Ayarlama

Berkay066

80+
Reaksiyon skoru
126
Signalrgb den fanların teker teker rgbsini ayarlamak istiyorum. Tüm fanlar huba bağlı. Hubtan gelen kabloyuda sıvı soğutucudan çıkan rgb kabloyla birleştirip anakarta bağladım. Ama hepsini nasıl ayrı ayrı kontrol edebilirim.

Signalrgb den fanların teker teker rgbsini ayarlamak istiyorum. Tüm fanlar huba bağlı. Hubtan gelen kabloyuda sıvı soğutucudan çıkan rgb kabloyla birleştirip anakarta bağladım. Ama hepsini nasıl ayrı ayrı kontrol edebilirim.
Birader senin profili görünce 30 euro öncesi indirim serüvenleri aklıma geliyor, paylaşıyordun. Ah ulan dünya 4 ay geçmiş 30 euro hakkı bile gideli.

huba baglamıssın. yanı program onu tek olarak goruyor ve ona gore ledlerı ayarlıyor bıldıgım kadarıyla boyle.

Birader senin profili görünce 30 euro öncesi indirim serüvenleri aklıma geliyor, paylaşıyordun. Ah ulan dünya 4 ay geçmiş 30 euro hakkı bile gideli.
Güzel zamanlardi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Huba bağlıysa bildiğim kadarıyla tek tek kontrol edemezsin
Huba hepsini ayrı ayrı taktım

huba baglamıssın. yanı program onu tek olarak goruyor ve ona gore ledlerı ayarlıyor bıldıgım kadarıyla boyle.
10lu hub hepsini ayrı ayrı bağladım

Güzel zamanlardi

Huba hepsini ayrı ayrı taktım

10lu hub hepsini ayrı ayrı bağladım
İstersen 20 tane bağla, hub çıkış sinyali tek olduğu için senkronize renk değişimi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,906
Üyeler
197,086
Son üye
expert1on
Geri